• Anonym (z)

    Hur skulle ni reagera om du inte blir bjuden på bonusbarnets bröllop?

    Hmm, ts verkar inte delta i sin egen tråd, vilket alltid är lite suspekt. Men here goes iaf..


    Anonym (suck) skrev 2021-01-14 16:49:39 följande:

    Har varit gift sedan flera år tillbaka med en man som har vuxna barn. De har inte gillat mig för att deras mamma har pratat skit om mig och totalt hjärntvättat dem. Snart ska min mans dotter gifta sig och alla är bjudna utom jag. Det är deras mamma som har arrangerat allt och bestämmer. Jag blir så arg och besviken! Hur skulle ni reagera? Min man vet inte hur han ska göra eftersom jag nu också tillhör familjen och han och flera andra tycker att det är helt fel att jag inte får vara med.


    Vad är anledningen till att du vill gå på bröllopet? Är det för att du vill vara med och fira och stötta din mans dotter för att du uppriktigt tycker om henne och gläds för henne, eller vill du inte känna dig utesluten och markera revir? Förstår jag rätt att ni aldrig har bott tillsammans och levt familjeliv utan du och din man träffades när hon var vuxen? Helt omöjligt att svara på din fråga utan dessa svar.
  • Anonym (z)
    Ess skrev 2021-01-15 11:48:19 följande:

    Det handlar om att respektera mannen/pappan och därför hålla en god min.


    Nej det gör det inte. Det är bara en ursäkt som används för att tränga sig på. Det handlar snarare om att vinna över bonusbarnet. Har man en dålig relation till bonusbarnet som du har är det bara elakt att tvinga sig på deras firande, när de tänker tillbaka på sin bröllopsdag och tittar på bilderna så kommer de alltid att bli påminda om att du inte ens kunde låta dom ha en dag tillsammans, en av de största dagarna i deras liv, utan att inkräkta och visa att det är du som går först. Du hade mått bra av att visa dig en aning graciös, men jag antar att du bara gottar dig åt eländet du lyckats skapa åt bonusbarnet.
  • Anonym (z)
    Ess skrev 2021-01-15 22:20:47 följande:
    Okej, då ska jag leva efter dina preferenser och sluta bjuda särkullarna, eftersom man absolut inte ska göra något för sin partner. 
    För min del spelar det ingen roll om de kommer eller inte, så det där med att tränga sig på blev en total tankevurpa.
    Öva dig lite på läsförståelse istället så blir det nog bättre.
Svar på tråden Hur skulle ni reagera om du inte blir bjuden på bonusbarnets bröllop?