Inlägg från: Anonym (Tina) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tina)

    Skönast med stilla samlag föe mig som kvinna

    Jag är 39årig kvinna som nästan aldrig träffat någon som vill ha sex på det sätt jag finner skönast.

    När jag är ordentligt upphetsad och våt vill jag att han ska komma in i mig lägga sig med sin manliga tyngd över mig och bara ha penisen inne i mig, jag rör mig då lite mot honom så min klitoris blir stimulerad. Det här är det skönaste jag vet.

    gillar inte för mycket " juck" vill bara vara uppfylld och få orgasm på orgasm medan kag känner mig nedtryckt av hans tyngd. Känns så tryggt och mysigt.

  • Svar på tråden Skönast med stilla samlag föe mig som kvinna
  • Anonym (Tina)
    Tecum skrev 2021-01-14 21:37:56 följande:

    Precis den typ av sex som jag gillar! Ovanligt med en kvinna som tycker så, vad jag förstår vill de flesta ha högt tempo i in-och-ut.


    Nej jag vill inte ha högt tempo på det sättet, dock kan jag mentalt bli lite upphetsad av det korta stunder, det är nog för att jag tror mannen njuter mycket då..

    Men skönt är drt när man är tätt mot varandra nästan hela tiden, vill känna hans kön inne i mig och att vi rör oss lite mot varandra kanske. Kanske att han nångång drar ut den lite för att sakta komma in igen osv.

    Att jag får trycka mig mot honom antingen på eller under han kropp.
  • Anonym (Tina)
    Anonym (Klara42) skrev 2021-01-14 23:17:53 följande:

    Jag älskar också detta. Jag gillar även att rida min manoch gnida mig mot honom, detta är enda sättet för mig att få orgasm.


    Ja precis så gillar jag med. Känslan av att vara på och få gnida i lugn och ro. Men jag känner alltid en stress att man inte kan hålla på för länge, att detta inte är så skönt för mannen. Men tänk om man fick hålla på såhär länge vad härligt.
  • Anonym (Tina)
    Marcus76 skrev 2021-01-15 04:47:35 följande:

    Jag skulle i alla fall uppskatta om du satt på mig och gned, i den takt du själv gillar och så långe du tycker att det är skönt. En fröjd att ligga och själv njuta av att se dig ha kontrollen, njuta och vara fullständigt kåt och sen se dig explodera. Finns inget som är mer upphetsande än att se sin kvinna njuta..Att dessutom fysiskt få långsam stimulans av snoppen av en varm och fuktig mus där kvinnan är upphetsad är otroligt njutningsfullt. Alltså inte något du ska känna dig stressad för.


    Det låter underbart. Just så skulle jag vilja ha det, att dessutom veta att båda njuter av det hade varit en otrolig upplevelse
Svar på tråden Skönast med stilla samlag föe mig som kvinna