• Ascendere
    Anonym (Meränvanilj) skrev 2021-01-20 10:48:04 följande:
    Menade inte att hon ska testa nåt hon inte vill, mer att det är en vanesak för båda att jämka in sig. Han verkar ju nöjd ändå nu, och han får väl säga till om han vill annat så får de ta det från det den dagen. Och även hennes sexualitet kan ju förändras. Anser inte att folk bara är på ett visst sätt, utan sexet mellan två personer utvecklas och formas i samspel. Jag har varit ganska olika i mitt sexliv med olika partners. Är riktigt dominant i grunden, men inget kul att vara det med  nån som inte är UG... Helt säkert är han likadan, har nog ingen lust att vara hård o dominant med henne om hon inte svara på det. Kanske kan han få ut dem grejorna i porren ist?
    Hur är du med de partners som inte varit UG? 
  • Ascendere
    Anonym (Meränvanilj) skrev 2021-01-20 14:44:58 följande:
    Tydligare: det är hennes underkastelse som är central och ger njutning, inte min maktutövning. Att tvinga någon till nåt är inte dominans. Av nåt skäl har mina kvinnor varit mer eller mindre UG, om så bara lite symboliskt. Och så kan ju vanilj vara sååååå skönt!
    Jag fattar precis hur du menar. Det sjuka är att jag varit dominant hela livet utan att riktigt fatta det, att ta kommandot i sängen har liksom varit så sjävklart att jag inte ens reflekterat över det.
    Förrän med min nuvarande som liksom inte alls underkastar isg, men heller inte vill ta kommandot själv. Har du någon erfarenhet av det? 
    Behöver jag uppträda mer dominant eller vad är grejen? 
  • Ascendere
    Anonym (Meränvanilj) skrev 2021-01-20 15:50:44 följande:
    Precis på spiken!
    Det ligger liksom latent hos de flesta av oss och vi tar de rollerna så självklart att vi inte fattar själva. Du upplever dig inte som dominant eftersom kvinnorna du mött är lite UG, och då faller det bara på plats. Det lustiga är att det är fler kvinnor som är UG on män som är dominanta. Gör ju saken så mkt bättre för oss män! Kvinnor som legat med en massa mesar blir överlyckliga när de äntligen råkar på nån som tar tag i saken ordentligt. Nu har du råkat på undantaget som bekräftar regeln... Tror du är i samma sits som TS. Tror inte du kan "omvända" henne, precis som de flesta kommit fram till i tråden. Jag vet verkligen inte. Kanske får du nöja dig med vanilj med henne. Är kärleken stark går det bra. Jag har väl ändå hittat platsen som den som styr o ställer i dessa fall. Men nån dominant situation blir det ju inte.
    Hmm låter ju nice..
    Bara vanilj är det nog ingen av oss som vill egentligen. Min teori är att hon faktist är UG men blivit rejält bränd tidigare och har svårt att släppa kontrollen.
    Inte säkert att det går att reparera skadan dock, hon kanske hellre vill leva i lösa förhållanden där det inte blir ett problem. 
Svar på tråden Vanilj möter fifty shades, funkar det ?