Inlägg från: Anonym (Singing ao galeleio) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Singing ao galeleio)

    Olika mängd intresse av sex i relationen

    Jag och min flickvän har varit tillsammans i ett år och vårat sexliv är ganska bra egentligen. Problemet är att vi verkar komma från olika världar kring sex.

    Jag har alltid varit väldigt nyfiken på sex och velat veta mer och vill ha mycket sex och skulle väl säga att jag kanske är mer sexuellt intresserad än många. Min flickvän är intresserad av sex men har aldrig varit det i en särkilt jämförbar mängd. Jag märker att hon gillar att ha sex och har lust efter mig även om det inte är lika mycket eller ofta som jag har behov av kanske men handlar det om att vi helt enkelt har olika mängd lust så är det en annan sak.

    Det jag tycker är tråkigt är att vi i princip aldrig har skrivit sexuellt mer än att vi skrivit om sex och hur det kan bli bättre men vi flirtar väldigt sällan och sextar inte och det är inte så mycket sexuellt eller så förutom innan eller under tiden vi har sex.

    Jag har tagit upp det här med henne och hon säger att hon tycker att det är tråkigt att hon inte är mer intresserad även om intresset fortfarande är där.

    Känns snarare som sex bara inte riktigt har kommit in i hennes liv lika mycket som mig och att hon ont ekar utforskat vad det faktiskt som är så fantastiskt med det men att om hon utforskar mer så kommer hon bli mer nyfiken. Har sagt att jg inte kommer tvinga henne utan att jag mer hade tyckt att det var najs om hon tog reda på mer saker rent ut sagt för hon är inte en person som har velat ta reda på saker eller titta på saker. Hon har aldrig onanerat mer än några försök och aldrig sett på porr. Inga måsten men kan vara några anledningar till varför vi är olika.

    Som sagt vill jag inte ändra på henne mer än vad som är okej liksom och jag vill inte att hon ska göra saker för min skull enbart men har ni tips på vad man kan göra förr att öka suget och intresset?

Svar på tråden Olika mängd intresse av sex i relationen