Inlägg från: Anonym (prata) |Visa alla inlägg
  • Anonym (prata)

    Min kille har i hemlighet hämtat och lämnat kvinnlig kollega i 5 månader - vad ska jag tro?

    Jag tror att han är lite attraherad av kvinnan. Verkar ju inte som att han stöter stenhårt på henne, men troligen får han bekräftelse av henne och känner sig lite uppskattad och manlig. Vi är svaga för sånt.... Behöver inte alls betyda att han kan tänka sig nåt mer. Man vet ju inte heller hur det började. Kanske frågade hon om skjuts som en engångsföreteelse och sen blivit mer. Plötsligt stod han där och visste inte riktigt hur han skulle göra. Komma efteråt o förklara känns nog dumt o skyldigt, avsluta med att säga "min fru gillar inte det" känns mesigt. Så nu har han målat in sig i ett hörn. Menar inte att förringa vad som händer och hans del. Det är nog så att han precis som andra män är lite konflikträdd, och samtidigt försökt unna sig nåt som han egentligen inte borde.
    Om ni har en bra och öppen kontakt borde det inte vara nåt problem för honom att se dig i ögonen och säga att han brukar skjutsa henne för att vara hygglig och att han tycker hon är trevlig.
    MEN nu gjorde han ju inte det. Och det är nog så att han har känslor som han har svårt att stå för. Vill inte ljuga, men samtidigt tycker han av nåt skäl att han har rätt att hjälpa en kollega han troligtvis är lite attraherad av. 
    Ställ honom mot väggen. Förklara att du kan förstå om man kan vara attraherad av andra, men att du inte vill att han gör så. Framförallt inte bakom din rygg. Känner du dig trygg med hans trohet och kärlek så låter du honom fortsätta. tror inte de hoppar i säng, Hade tredan hänt isf efter fem månader...

  • Anonym (prata)
    Anonym (Travolta) skrev 2021-01-20 15:49:18 följande:

    Jag inkognitosurfar och raderar chattar i Messenger bara för att slippa förklara att det inte är något. Att leva med en svartsjuk partner, om än bara lite svartsjuk, gör att man döljer sånt för att slippa långa diskussioner om absolut inget alls. Men det är som Stenmark sa en gång! Det går inte och förklara för den som inte begriper. Så är det här. Hon vill inte begripa att det inte finns någon dold agenda och då är det enklare att radera efter sig. 


    Ja, så kan det vara. Men frågar vi TS är det naturligtvis inte så. Anklagar henne inte för att vara svartsjuk, men har varit där själv och det blir en ond cirkel. För att slippa tjafs om en inte-grej mörkar man, och det blir beviset på att det är nåt skumt. Kanske inte denna gg, men ibland så....
Svar på tråden Min kille har i hemlighet hämtat och lämnat kvinnlig kollega i 5 månader - vad ska jag tro?