• Tow2Mater

    Homosexualitet är ett val?

    Som vanligt verkar TS vara en av de där som anser sig vara så solidariska och accepterande, men själv inte ser 'bjälken i sitt eget öga' och är en av de värsta osolidariska personerna själv.

    Om din man/sambo/pojkvän inte får 'vara emot' homosexualitet bara för att du definierar dig som bi, tänk om han skulle anse sig vara för polygami? Skulle du inte kunna vara tillsammans med honom då i ett monogamt förhållande?

  • Tow2Mater
    Anonym (Kräftan) skrev 2021-01-21 05:22:24 följande:

    Alltså jag fattar mig faktiskt inte riktigt på varför man inte kan acceptera varandras olikheter Då må det gälla sexualitet, färg på kläder, religion, eller om man gillar Saab eller Volvo. Så länge det inte påverkar sitt eget liv som man själv inte vill, är olagligt eller kanske oetiskt så slösar man ju verkligen energi på fel saker.


    Eller politisk preferens. Undrar hur samtalen går hemma runt köksborden i valtider. Solidariskt och förstånde för allas olikheter och oliktänkande? Knappast.

    (Undrar lite vad svenska barn får höra hemmavid såväl i skolan om Biden versus Trump och deras politiska partier just nu... )

  • Tow2Mater
    Anonym (Jenny) skrev 2021-01-20 14:40:40 följande:

    Har länge dragits med att min pojkvän har tveksamma åsikter men inte riktigt velat veta sanningen så undvikit att fråga.

    Han är farlig för vårt barn med dessa åsikter anser jag

    Vill inte ens vara vän med folk som har denna människosyn


    TS har så många inkonsekvenser så det blir roligt. Hon hade inga betänkligheter att avla avkomma med en person hon inte vågade fråga om hans åsikter, som är sååå  viktiga nu att han är farlig för deras barn. Jisses.

    Hon kan tydligen bli kär i vem som oavsett kön, men inte hålla det länge nog eller låta känslorna djupna till att ens vilja vara vän med dem. Jisses igen.

    Mannen borde söka ensam vårdnad, TS låter inte riktigt sund för barnet.

    Angående normalt och onormalt - olja är normalt, kondomer är onormalt. Som exempel.

    Men man får ju inte säga vad man anser om en sån här tråd. Mer än att den kunde skrivits mindre genomskinlig. Kanske nästa blir bättre.
  • Tow2Mater
    Drottningen1970 skrev 2021-01-21 18:26:15 följande:
    Att det är onaturligt är ju ett rent faktafel av Trumpiska mått.

    Att något kan botas betyder med automatik att det är något sjukt. Bara det som är sjukt kan nämligen botas och där snackar vi värdeladdat.
    Ha ha, jag har hört sockersug kan botas med allehanda tricks och metoder. Många definerade här på FL t o m. Men kanske bara jag som inte anser att vara sugen på sött ibland är nåt sjukt, utan helt normalt.
Svar på tråden Homosexualitet är ett val?