• Beccus

    Exet ger mig inte kläderna

    Anonym (Pappa) skrev 2021-01-24 15:07:34 följande:

    Ja ni säger att jag får skylla mig själv för att exet fick barn för att jag inte använde skydd? Vi använde den naturliga metoden där det var meningen att hon skulle ha koll på när hon var fertil så vi kunde låta bli då elleer ha kondom... Så hade vi gjort i mer än 2 år efter att hon slutade med p-piller och det funkade ju då, sen måste hon ha räknat jävligt fel på nått sätt så det kan ju inte skyllas på mig, inte mitt jobb att hålla koll på hennes mens och skit...

    Att föreslå att jag ska "ta mitt ansvar" och ha barnet 50% för det? När det var hon som ville ha barnet. inte jag... sure... Men ni har rätt, han ska snart börja på förskolan och då kan ju exet fortsätta studera eller jobba eller vad som helst, så kommer ju hon ha riktig inkomst men jag är ju fortfarande skyldig att betala massa underhåll...

    Min sambo har inga problem med att ta emot urvuxna kläder, som nån antydde. Tror ni inte vi pratat om det eller? Min sambo är smart och inser ju att det är bara just kläder, som vårt barn kommer växa ur lika fort, så varför skulle det vara ett problem?

    träffade faktiskt exet på HM för ett tag sen. Hade skrivit på fb att jag skulle dit så antagligen såg hon väll det och gick dit samtidigt för det... Så himla pinsamt. Blockat henne efter det. Hon kom fram och småpratade, pratade om sonen mest, typ att han snart kan gå. Frågade om jag ville hålla honom men då började han ju gallskrika... Sen frågade hon mig om hon skulle köpa den ena eller den andra outfiten åt honom, jag valde en och så köpte hon ju den. Då är det ju ändå underförstått att jag skulle få den sen när den är urvuxen, varför skulle hon annars frågat mig?


    Är du seriös? Klart som fan du är lika ansvarig för att barn nummer 1 finns, du valde att knulla utan skydd, ville du inte ha barn med henne hade du två val, slänga på en kondom på din lilla vän eller ge fan i och stoppa in den.
Svar på tråden Exet ger mig inte kläderna