Inlägg från: sandraa84 |Visa alla inlägg
  • sandraa84

    BF Oktober 2021

    Hej!
    Kommer in sent i tråden. Kände att jag har saknat en grupp. Tänkte att jag inte ville bli fast med telefonen men känner nu att jag gärna är med i en grupp, ger mycket. Har bf 7okt. Har skickat förfrågan om att få gå med i fb gruppen. Väntar vårt tredje barn. Hälsningar Sandra

  • sandraa84

    Har glömt att kika in här. Jag är i 30+1. Fick åderbråck runt v 26 i andra graviditeten. Denna gången kom det tidigt, säkert runt v 17. Drar på mig stödstrumpbyxorna varje dag. Vill helst inte gå utan dem, tycker det känns obehagligt annars. Har bara på höger ben, från ljumsken och 20 cm ner sen på vaden, insida skenben. Försöker vara duktig med att lägga mig med benen i högläge minst 2ggr under dagen. Bortsett från åderbråck mår jag fint. Rejält anfådd idag men annars ok. Haft/har foglossning men blev bättre efter besök hos osteopat i v 26.

    Har en del att förbereda som har fått vänta, barnvag, babyskydd, ev bil eller andra bältesstolar, spjälsängen???? men det löser sig.

  • sandraa84

    Har även varit dålig att kika in i fb gruppen men har nog inte sett någpn bebis i gruppen. Får hoppas att alla stannar tillräckligt länge. Bra att ni tar oron på allvar även om det är omständligt att åka in. Blir förståss mycket tankar nät ni redan har fått en oviss prognos men finns förståss inget att göra nu. Hoppas du har fått lite ro och återhämtning under semestern. Fungerar det att göra stärkande övningar för bål, säte och ländrygg? Skönt om det fungerar, bara ngn minut eller avlastande övningar för ryggen.

    Har själv inte haft några problem med värmen men tycker ändå det är lite skönt när det har gått ner ngr grader på dagarna. Skönt att bada och simma.

  • sandraa84

    Hej! Hade glömt bort sidan på familjeliv. Vilken fantastisk kämpe ni har EMA och vilka fighters ni är som har kämpat er igenom denna tiden. Otroligt att det hängde på din mordersinstinkt och kärlek till barnet. Hoppas ni får någon att prata med när ni varit igenom så många turbulenta turer. Tänker att ni är så uppe i det. Utifrån låter det som en total mardröm men självklart måste man ta sig igenom även så tuffa tider. Hoppas det har fortsatt gått åt rätt håll och ni njuter av fina dagar där hemma! Styrkekramar till er! Vi fick en pojke på kanelbullens dag, mellansonens namnsdag, 4okt. Vi har haft en härlig tid hemma. Ser fram mot en mer social tid framöver. Sambon jobbar oregelbundet, 80% så har mycket sällskap om dagarna samt storebröder som går I skolan.

Svar på tråden BF Oktober 2021