Inlägg från: Anonym (E.) |Visa alla inlägg
  • Anonym (E.)

    Nätromans om man är gift?

    Anonym (Sötnosen) skrev 2021-07-16 20:53:53 följande:

    I mitt fall - jag en kvinna har förlorat min på detta sättet. Han funderade på sin läggning och började lägga en annons o diskutera sin läggning och mycket chatt under denna tid med kåtsnack o skicka kukbilder blev han fast. Utan min vetskap. Denna hade påverkat honom så mycket o den mannen gav sig aldrig trots att vi två var gifta. Min man var sökande så o inte konstigt att chatta? men den vägen gick det utan att vi kunde gå på terapi alls. Inte ens innan hans känslor för mig avtog. Mannen tog ingen respekt under den tiden i början.

    Sådan chatt kan skada förhållande.


    Fast det där var väl i alla fall delvis något annat..? Om din man är homosexuell, så skulle han väl ha insett detta själv förr eller senare ändå, och sökt sig till sådana erfarenheter. Han skulle inte ha velat leva hela sitt liv ut med en kvinna. Möjligen hände det bara lite tidigare, än om den är mannen inte hade dykt upp i chatten.

    Det är inte alls samma sak som när en kvinna stjäl en man från en annan kvinna (där alla inblandade är hetero). Då kan hela orsaken till att förhållandet/äktenskapet tar slut, bero på henne. Om hon inte hade dykt upp, hade paret kunnat leva ihop livet ut, barnen hade inte behövt bli skilsmässobarn o.s.v..
  • Anonym (E.)

    Jag har haft det, fast utan sexchattande, och det tror jag är en distinkt skillnad, faktiskt. 

    Han var gift, inte jag. Vi brukade PM:a till varandra på Facebook på nätterna. Detta blev ett myket viktigt inslag i mitt liv, det var en "krydda" i ett ganska tråkigt och inrutat liv, precis som du säger. 

    Sedan upphörde det plötsligt bara, utan förklaring. Han svarade inte mer, och han hade uppenbarligen satt mig på begränsadlistan, för jag får bara sällan inlägg från honom i min Facebook-feed nu, och då är det alltid med offentlig-symbolen. Tråkiga inlägg om politik, miljö, klimat och elbilar, som han vet inte intresserar mig. Jag är jätteledsen för detta, och särskilt att jag inte fick någon förklaring. Kanske kom hans fru på honom och ställde detta krav, att kontakten skulle upphöra ögonblickligen?

  • Anonym (E.)
    Anonym (FYI) skrev 2021-08-09 10:18:52 följande:
    Men klassar du detta som "nätromans" som det frågas efter i trådstarten? Eller det kanske var det för dig?
    Det låter mera som gamla tiders brevvän. 
    Ja, vi pratade aldrig om kärlek eller sex, men om allt annat mellan himmel och jord. Han var inte intresserad av mig som kvinna, men jag blev förstås avståndsförälskad i honom... Alltså, vi var Facebookvänner, men i och med att vi hade så mycket kontakt - nästan varje natt - så började det kännas som en romans för mig, fast vi inte pratade om kärlek eller sex. 

    Det kan också vara så att det inte var hans fru som stoppade det, utan han själv, för att han plötsligt förstått hur jag kände. Jag blev nog för översvallande och "på". Ångrar det i dag, skulle ha legat lägre så hade jag kanske haft honom kvar, som en fin och intelligent vän med mycket humor...
Svar på tråden Nätromans om man är gift?