Inlägg från: Påskliljaa23 |Visa alla inlägg
  • Påskliljaa23

    Nätromans om man är gift?

    Elefantmannen2 skrev 2021-08-04 13:38:15 följande:
    Ah. Trollet under ytterligare ett anonymt nick. 
    Save your breath gällande mig. Det har jag bett dig förr.
    Troll? troll för att du inte har något att komma med? troll för att du inser att dina ursäkter inte räckte till? här har du mig utan nick ditt otrogna svin. 
  • Påskliljaa23
    Elefantmannen2 skrev 2021-08-04 13:58:24 följande:
    Ett av dem. Kör din monolog utan att blanda in mig, tack.
    Hjärtat, det var DU som svarade på min kommentar gällande vad jag anser vara otrohet. Svarade endast på det du försökte argumentera mot gällande din otrohet. Så förstår inte varför du grinar just nu, när du påbörjade konversationen med mig :) och vadå ett av dem? det har varit jag hela tiden, endast ett anonymt konto, som har svarat på det du har skrivit till mig sen start. 
  • Påskliljaa23
    KimLinnefeldt skrev 2021-08-05 07:49:51 följande:
    Otrogen! Svin! Sexmissbrukare! 

    Du använder väldigt hårda ord här, attackerar andra och anser tydligen att du har patent på rätt moral, rätt åsikt. Nej, du hävdar att det inte ens är en åsikt utan att det är "faktum". 

    Tråkigt att du inte vill delta i diskussionen på ett balanserat, empatiskt och intelligent sätt. 

    Jag tycker fortfarande att man i en lång relation måste få ha ett eget, hemligt rum. Jag har ingen rättighet att ta del av alla min partners tankar och fantasier, och jag unnar henne att ha dem. Vi skadar inte varandra.

    Därmed får vi nog enas om att vi tycker olika. Tycker.
    Men ge dig du också, helt ärligt. Hur kan ni leva med er själva på fullaste allvar. Det räcker. Jag använder mig av rätt ord, ord som beskriver era handlingar. Sen att ni har så svårt för att höra sanningen, ja men var inte otrogen då. 
    Jag har inte empati för otrogna svin. Oavsett bakomliggande orsak. Att vara otrogen är inte okej, och inget jag står bakom för. 
    Oavsett vad du tycker är rätt, så bortses det inte som otrohet. 

    Du får tycka, det du vill. Absolut. Det du gör är fortfarande moraliskt fel. DU är otrogen :)
  • Påskliljaa23
    Anonym (Camilla) skrev 2021-08-05 10:43:15 följande:

    Nu har tråden spårat ur totalt. Nu handlar det inte alls om TS problematik. Lägg inte mer börda på honom. Ni som är moralens egenpåtagna riddare kan bara vara tysta. Starta egna trådar om hur ni haft det med er otrohet och spy galla där. Ge fan i att kapa trådar med annat dravel än om vad det handlar om. Ni har inte en aning hur Småvarmt har det eller beter sig. Det är väldigt få här som stöttat honom och vill honom väl. Trots allt står han vid sin frus sida som är dödligt sjuk. Att prata om att dra handikappkortet är jävulskt lågt. Jag kan själv då dra både änke- och cancerkortet.

    Låt honom få dela vardagsbekymmer och erotiska tankar ifred!


    Vilken jävla problematik? Om det är någon som lägger börda på någon, så är det småvarmt. Vi har all rätt att skriva det vi tycker, han bad om åsikter och vi kommer med de. Otrohet är fel, oavsett bakomliggande besvär. Hade han verkligen haft hjärtat på plats, eller empati för sin fru, så hade han inte bedragit med henne med någon annan. Ingen stöttar ett otroget svin, de som gör sitter förmodligen i samma båt. Du drar redan ett kort, offerkortet. Vilket han inte är. Sluta försköna otrohet. 
  • Påskliljaa23
    Anonym (Aubergine) skrev 2021-08-05 18:05:43 följande:
    Man undrar ju verkligen vad som hänt dig? Rabiat och manisk är ju ganska återhållsamt att kalla dig. Känns ju som grav självspäkelse att läsa den här typen av trådar om det upprör dig så himla mycket? 
    Haha, gullig du är. Jag besvarar trådar jag finner intressant. Jag besvarade TS fråga med att jag finner att otrohet är den sekund man känner att man behöver dölja allt för sin partner. En simpel mening. Sedan besvarade elefantmannen2 med ett motargument, och försökte därmed rättfärdiga hans otrohet. Vilket jag tycker är fel, då otrohet är fel. Jag har själv blivit bedragen, och står upp mot rättvisa helt enkelt. Sen om det stör dig, får du jätte gärna skrolla vidare. Jag har rätt att besvara de kommentarer som är riktade mot mig :)
  • Påskliljaa23
    Anonym (Aubergine) skrev 2021-08-05 18:43:23 följande:

    Ajdå. Stå upp mot rättvisa känns tufft. Jag står upp för den istället. 


    Nu har du ju, som alltid, besvarat alla möjliga. Även dem som inte riktar sig till dig personligen. Under flera nick. 


    Även om jag förstår att du till exempel tar " Ni som är moralens egenpåtagna riddare" personligt :)


     


    Menade förstås upp när jag skrev mot! tror jag satte mig i ditt perspektiv för mycket ;)

    Som alltid? haha, vad vet du.
    Ja? men låt mig göra det isåfall. Jag har den rättigheten, och utnyttjar den. Likt det du gör just nu. Om jag inte minns fel, så har du besvarat de senaste som har kommenterat, som är emot otrohet. Inklusive mig. Är du någon typ av "för otrohetspolis" som skall se till att tysta ner de som blottar era tragiska men vidriga beteenden?

    Jag tar det inte personligt, tar det med en nypa salt :) tycker det är roligt att se hur ni försöker ursäkta otrohet genom att glorifiera den ^^
  • Påskliljaa23
    Påskliljaa23 skrev 2021-08-05 18:58:08 följande:
    Menade förstås upp när jag skrev mot! tror jag satte mig i ditt perspektiv för mycket ;)

    Som alltid? haha, vad vet du.
    Ja? men låt mig göra det isåfall. Jag har den rättigheten, och utnyttjar den. Likt det du gör just nu. Om jag inte minns fel, så har du besvarat de senaste som har kommenterat, som är emot otrohet. Inklusive mig. Är du någon typ av "för otrohetspolis" som skall se till att tysta ner de som blottar era tragiska men vidriga beteenden?

    Jag tar det inte personligt, tar det med en nypa salt :) tycker det är roligt att se hur ni försöker ursäkta otrohet genom att glorifiera den ^^
    för*
  • Påskliljaa23
    Elefantmannen2 skrev 2021-08-06 02:08:14 följande:

    "Men likafullt har Anonyym #133 en klar poäng enligt mig!: "Om du är så pass desperat att du vänder dig till nätet för att uppfylla dina sexbehov, för att din partner inte räcker till. Det är ett sexberoende. Jag vet vad det innebär, då jag haft ett sexrelaterat självskadebeteende. Jag vet även vad som är rätt och fel". 

    Du skriver att trollet har en klar poäng i stycket du citerar. En klar poäng i stycket som hävdar att man är sexberoende om man vänder sig till nätet. Uttryckligen. En mening som etiketterar varenda människa med tillgång till nätet till sexberoende. 

    Jag tror inte att trollet själv tror ett endaste dugg på det han skriver, bara att det inte finns några gränser för hur korkad han kan framställa sig för att få lite uppmärksamhet. Han ramlade nog av stolen när du påstår att det finns en klar poäng i det. 

    Nu har du fått mer energi än tänkt också. Ta hand om dig nu. 


    Jag är faktiskt en kvinna. Jag vet fortfarande inte varför du har fastnat på att jag är ett troll. När jag fortfarande har exponerat mig själv under mitt riktiga nick.

    Att jag nu har valt ett ?välkänt? nick under namnet anonyym, som jag av någon slump valde. Ja, men då får det vara så. Tråkigt att du ska vara så långsökt.

    Jag syftade inte heller på att varje individ är sexberoende, bara för att de söker till sig utav en typ av sex ute på nätet. Då har du missförstått mig eller återigen försöker du få mig att se dum ut. Riktade mer fokuset åt din situation. Att DU inte verkar kunna hålla det tredje benet i styr, utan att behöva bli tillfredsställd på något vis medan du är i en relation. Att känna behov av att man MÅSTE få sina behov bekräftade på grund av att sin levnadssituation förhindrar en, är för mig lite hysteriskt då du har som sagt, en relation. Jag orkar inte heller lägga mer energi till den här diskussionen. Då jag har fått det även bekräftat för mig, att du och många fler som anser otrohet som okej. Är människor utan respekt/självrespekt. Vad det beror på, ja det är väll uppenbarligen erat eget problem. Jag hoppas bara på att eran partner får reda på era otrogna fasoner, som ni vill så hemskt gärna ursäkta. Är dock inte förvånad över det heller längre, ni vill väll kunna leva med er själva på något sätt.

    Mvh

    Ett troll :p
Svar på tråden Nätromans om man är gift?