Inlägg från: Anonym (Mer efter) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Mer efter)

    Du som är i medelåldern?

    Jag känner mig mer attraktiv. Rent fysiskt beror det dels på att jag hade problem med acne till över 30 års ålder. Nu har jag ren hy men två acneärr. Den boosten för självförtroendet är svårt att mäta sig med. Dels beror det nog på att jag har samma vikt och kroppsform som jag haft sedan tonåren (65 kg, 174 cm). Motionerar ungefär lika mycket. Har aldrig haft väldigt definierade magrutor eller dylikt utan alltid helt ?vanlig? form. För någon som ung var extremt vältränad kan säkert åldrandet sätta hårdare spår. Jag har ett par celluliter (som majoriteten av den kvinnliga befolkningen) men det hade jag också som tonåring, ett par krigsärr, hallux valgu (men det är medfött så de utgör inte heller någon skillnad), ett svart hårstrå som envisas med att växer ut på hakan (precis som i tonåren).

    Rent kunskapsmässigt är skillnaden stor, jag vet mycket mer idag än som ung. Förståndet och empatin ökar exponentiellt med åldern. Personligen tycker jag kunskap och livserfarenhet är mycket mer attraktivt än det fysiska utseendet.

    Jag har några grå strån på huvudet som är nya nu vid snart 40 årsålder. Grått hår har jag alltid tyckt är fint så det gör mig ingenting.

    Tiden har sin gång oavsett vad jag tycker och tänker om det. Det mesta kring attraktion är ändå självförtroendet som bidrar med. Den mest populära killen i mitt högstadium var inte alls fager men var extremt charmig så alla tjejer hängde efter honom. Det mesta i attraktionen är attityd och hur man framhåller sig själv.

Svar på tråden Du som är i medelåldern?