Inlägg från: Mrs Moneybags |Visa alla inlägg
  • Mrs Moneybags

    Du som är i medelåldern?

    Känner mig som förut, fast mer nöjd med mig själv numera.

    Är 50 år gammal och ser helt okej ut. Jag är inte mitt utseende, jag är betydligt mer än så. 

  • Mrs Moneybags
    Anonym (Bäst före eller efter...) skrev 2021-01-31 22:21:04 följande:
    Så är det nog generellt delvis pga att männen inte drabbas av infertilitet lika tidigt eller kommer in i klimakterium som förändrar många områden i livet.

    Männens åldrande har ju alltid ansetts som en tillgång snarare än en förlust.

    Egentligen är det ju en vinst för alla levande varelser att ha livserfarenhet och visdom. Det är det yttre åldrandet som jag inte förstår mig på i den mänskliga rasen. Den drabbar ju inte djur på samma sätt eller lika snabbt. Konstigt att vi inte kommit längre i jakten på evig ungdom eller iallafall fördröjd.
    När du tänker på djuren, vilka djur tänker du på då? Apor som vi ju är lite besläktade med åldras ju och får gråa hår etc. 

    Sedan drabbas vi i västvärlden av ett åldrande som har med vår livsstil att göra - övervikt, avgaser/utsläpp, kemikalier i maten, fysisk inaktivitet, rökning med mera. Det är ju ett val vi har gjort att leva så. Då ser man ut därefter.
  • Mrs Moneybags
    Anonym (Hard) skrev 2021-02-01 00:22:07 följande:

    Känner mig mycket säkrare i min kropp och har mer kontakt med min sexualitet nu (46år). Tycker själv att jag ser trevligare ut nu än när jag var yngre (om än några extra kilo på vågen).

    Dock upplever jag att män inte verkar tycka samma, så det är väl bara och inse att den tiden är förbi och att män attraheras av yngre kvinnor.


    Kan det inte vara så att de flesta män i medelåldern är upptagna och därför inte ger lika mycket uppmärksamhet till kvinnor? 

    Det är klart att det är lättare att knyta kontakter med det motsatta könet när man är 25 och många är singlar fortfarande, tänker jag. 
  • Mrs Moneybags
    Anonym (Cougar) skrev 2021-02-02 19:09:53 följande:

    Jag är fortfarande smal och tränad och ser intresse hos män.

    När jag var yngre fick jag ständigt tona ner mina tits på jobbet om jag inte ville att män skulle fastna på tomgång och bara glo utan att få nåt vettigt ur sig. Allt utom polo och kavaj eller kofta gick bort. Blev också ständigt tagen för att vara tio år yngre än min ålder vilket är väldigt irriterande när man är 35 och har tio års erfarenhet på jobbet.

    Så det är skönt att det har försvunnit lite, jag är ju numera synnerligen gift och jämnåriga hannar har utvecklat lite bättre självdisciplin. Lite. Fast inte tillräckligt för att inte ge mig förtäckta förslag efter några öl på after work. "Alltså, du är i väldigt bra form, om du skulle få för lite action därhemma skulle jag inte ha nåt emot att ställa upp..." Och så kommentarer om att jag borde vara booth babe på nästa teknikmässa vi åker på "eftersom du är snygg till det, det är ju en komplimang!", varpå jag undrade hur mycket stryk han ville ha. Men han hade säkert bara gillat det ändå ...Obestämd

    Så trots begynnande rynkor och en smula slapp hud från graviditetsäventyr är jag inte vidare bekymrad för att bli utan man, så kan man väl säga.

    Ett nytt kvalificerat jobb får jag på 2-5 veckor när jag vill.
    En ny karl - ge mig tio minuter. Flört


    helt off topic, men jag har också stora bröst och jag tycker de ser enorma ut i polotröja...för mig funkar vanlig urringning bäst. (Inte v-ringning.) 
    Anonym (K38) skrev 2021-02-25 11:37:58 följande:

    Jag är ännu snyggare nu. Jag är 38 år. Jag har de senaste fem åren gått ner totalt ca 30kg. Jag känner mig snyggare som smalare och jag tror det syns att jag trivs i min kropp.


    Grattis till viktnedgången!
Svar på tråden Du som är i medelåldern?