Inlägg från: Anonym (MrsJ) |Visa alla inlägg
  • Anonym (MrsJ)

    Har förhållande men vill ligga runt

    Jag ville också ha ett öppet förhållande när jag blev ihop med min man för 12,5 år sedan. Jag hade samma känslor som du och har de känslorna fortfarande. Jag gillar att flirta, förföra och känna mig attraktiv. Jag pratade tidigt med min man om det här (alltså redan i början av vår relation) och han funderade verkligen över det men sa att han inte kan leva i ett öppet förhållande och det accepterade jag helt och hållet.

    Nu hade jag och min man turen att träffas på en swingerklubb och min vilja att ha en öppen relation löste vi genom att fortsätta swinga tillsammans. Jag kan flirta och förföra män och kvinnor tillsammans med min man, vi är lyckliga.

    Är swingerlivet något för er? Prova inte på det om ni inte diskuterat igenom det ordentligt först men det kanske kan vara en lösning?

    Om han inte är intresserad av att dela dig med någon på något sätt alls, då får du fråga dig själv om du är beredd att ge upp din vilja för honom. Vill du offra ett öppet förhållande för honom?

    Jag sörjer ibland att inte kunna få förföra män och kvinnor jag blir kär i men jag älskar min man för jävla mycket och då offrar jag gärna ett öppet förhållande för att få vara med honom!

Svar på tråden Har förhållande men vill ligga runt