• Marie7

    Unga killar som säger att de tänder på äldre kvinnor..

    Anders 386 skrev 2021-02-10 16:04:43 följande:

    Jag tror det kan handla om känslan att känna sig önskad och åtrådd.

    Många yngre är mer inriktade på sig själva och sina egna prestationer när det handlar om sex. Yngre kvinnor är mera noga med att dom själva ska framstå positivt när det gäller utseende och sexighet - det blir som att dom är "snälla" som bjuder på sin fina kropp.

    Tillsammans med en äldre kvinna känner sig en ung man mer som att han är efterlängtad och åtrådd. Han får en annan uppskattning och mera fokus på sig själv än han skulle få med en yngre kvinna. Mannen får känna sig som en "belöning" till kvinnan istället för tvärtom.

    Bara en hypotes - jag kanske har helt fel??


    Tror mkt av det du säger stämmer. Det jag ofta fått höra av mina unga älskare är min erfarenhet. Min lust och njutning tänder de. Att de inte behöver prestera eller visa upp någon de inte är. Att de kan vara sig själva.
  • Marie7
    Anonym (Den äldre kvinnan) skrev 2021-04-12 04:47:47 följande:

    Det finns nog undantag men det är nog inte de gråhåriga tanterna i Birkenstocksandaler som är mest eftertraktade hos killar som gillar äldre, utan de mer välhållna snygga medelålders kvinnorna som har åldrats väl.

    Precis som jag som gillar yngre män inte kollar efter de magra fjuniga 20+ arna med barnsliga runda ansikten, utan det är de manliga muskulösa unga männen som får mitt intresse. Jag är inte ute efter blöjsex utan jag vill ha en riktig man, men hellre en ung hård och levande man än en halvmjuk gubbe som sitter fast i sina konservativa åsikter och mossiga intressen.


    Kunde inte sagt det bättre själv! Exakt så även jag känner. Jag har försökt dejta män i min egen ålder (51), men jag tröttnar snabbt. Yngre är levnadsglad och jämställda.
Svar på tråden Unga killar som säger att de tänder på äldre kvinnor..