Inlägg från: Anonym (EH) |Visa alla inlägg
  • Anonym (EH)

    Unga killar som säger att de tänder på äldre kvinnor..

    Anonym (BH) skrev 2021-04-29 18:07:41 följande:
    Tror jag med. Kärlekstörstande och lite desperata äldre kvinnor med åldersnoja är tacksamma objekt. Man förstår ju nu varför Sverige har bland de flesta singelhushållen i världen. Dysfunktionella relationer där alla inblandade tror att de ska försöka läka sina trasiga inre med en desperat jakt på en lycka som de aldrig finner.
    Jag förstår att äldre män känner sig hotade när yngre virila killar tänder på deras fruar. Äldre kvinnor är inte desperata bara för att de vill ha hård kuk. Män får potensproblem med stigande ålder och de blir lätt hysteriska när de inser att yngre män är villiga att knulla deras kåta fruar.
  • Anonym (EH)

    Det blir allt vanligare att äldre kvinnor söker sig till yngre män. Förr var det tabu men idag är det tack och lov inte så. Det är lustigt (läs tragiskt) att det är mer acceptabelt att en äldre man är tillsammans med en yngre kvinna. Äldre kvinnor ska skämmas för att de attraheras av yngre män medans äldre män ryggdunkar varandra när de dreglar över yngre kvinnor.

  • Anonym (EH)
    Anonym (BH) skrev 2021-04-29 22:10:23 följande:
    Det är lika tragiskt oavsett män eller kvinnor som känner sig tvungna att hoppa så mellan generationerna. Lika mycket som det är patetiskt att de äldre desperat försöker klamra sig fast i ungdomen så är det sorgligt att unga ska slösa bort sina bästa år på någon som snart är förbrukad. Ungdomarna borde snare försöka satsa mer på en vettig och mer givande relation med någon jämnårig istället, tyvärr inser de inte det förens de själva är gamla och då tvingas söka nåt yngre, om nåt yngre ens vill ta i dom med tång. Då sitter de där bittra och utan barn eller barnbarn.
    Äh! Nu dumförklarar du den yngre generationen. De är inte korkade bara för att de är unga. Självklart förstår de innebörden av att ha en äldre partner. Även om det kanske chockar dig så finns det unga killar som endast dras till äldre kvinnor. De tänder inte på tjejer i sin egen ålder. 
  • Anonym (EH)
    Bababastant skrev 2022-01-14 17:04:58 följande:

    Pojkarna villl att de ska äta upp dem me hull och hår.

    Äldre bestämda kvinnor är supersexigt!

    Sen finns det ju jättemånga killar som inte bryr sig vart de stoppar sin kuk eller vem som suger den. Deras kuk är det centrala.


    Så är det. Många äldre kvinnor är dessutom sexuellt utsvultna och hungriga p.g.a att deras män har potensproblem. 
  • Anonym (EH)
    Anonym (Kvinna 55) skrev 2022-01-14 20:17:53 följande:
    Det skulle innebära att alla äldre kvinnor är otrogna. Det stämmer inte. Många av oss är ju singlar efter 30 år som gifta. Sexuellt utsvultna kan vi vara oavsett.
    Hur kom du fram till att alla äldre kvinnor är otrogna? 
  • Anonym (EH)

    Jag skrev: Många äldre kvinnor är dessutom sexuellt utsvultna och hungriga.
    Det innebär givetvis inte per automatik att ALLA är otrogna.

  • Anonym (EH)
    Anonym (Den äldre kvinnan) skrev 2022-01-14 20:53:20 följande:
    Jag hade bara jämnåriga män tills jag själv kom upp i 40-årsåldern och killarna i min ålder plötsligt blev gubbar med impotensproblem och mossiga värderingar. Då upptäckte jag tricket - börja dejta yngre män som är starka och virila, och har öppna sinnen!

    Kombinationen äldre kvinna och yngre man ÄR den oslagbart bästa! Sexuellt och på alla sätt. Kvinnor åldras inte på samma sätt som män utan har massor att ge även efter 40. Sexuellt kan man slappna av ännu mer efter menopaus när man inte behöver oroa sig över graviditet och barnafödande. Och man har självförtroendet att ge sig fullkomligt hän till sin unga hingst.
    Härligt! Har man dessutom stått ut med att ens numera impotente och feta man ogenerat dreglat över yngre kvinnor i årtionden så är det kanske dags för revansch.
  • Anonym (EH)
    Anonym (Kvinna 55) skrev 2022-01-14 21:42:24 följande:
    Ja...och du avslutade meningen med " pga att deras män har potensproblem"

    Deras män.

    Men det spelar ingen roll i sammanhanget.

    Sex på äldre dagar känns friare och bättre nu än när jag var mitt i hela familjekarusellen och jag var rädd för att bli gravid igen
    Jag använder ordet många och inte ordet alla av en anledning.
    Grattis till ett härligare sexliv! Jag tror att många kvinnor (inkl. jag själv) biter ihop och står ut alldeles för länge. 
Svar på tråden Unga killar som säger att de tänder på äldre kvinnor..