Inlägg från: Anonym (Alltid) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Alltid)

    Unga killar som säger att de tänder på äldre kvinnor..

    Har alltid tänt på tanter. Såg en kompis morsa i underkläder, när jag var typ 10 år. Fick ribba och tänkte på henne när jag..... Tänder fortfarande på tanter, är 57 år idag.

  • Anonym (Alltid)
    Anonym (EH) skrev 2021-04-29 18:57:53 följande:
    Jag förstår att äldre män känner sig hotade när yngre virila killar tänder på deras fruar. Äldre kvinnor är inte desperata bara för att de vill ha hård kuk. Män får potensproblem med stigande ålder och de blir lätt hysteriska när de inser att yngre män är villiga att knulla deras kåta fruar.
    Vet inte vad du har träffat för äldre män, men du generaliserar och verkar tro att alla äldre män har tappat det. Det är fel Glad. Hur gammal är en äldre man?
  • Anonym (Alltid)
    Anonym (EH) skrev 2021-04-29 21:58:07 följande:

    Det blir allt vanligare att äldre kvinnor söker sig till yngre män. Förr var det tabu men idag är det tack och lov inte så. Det är lustigt (läs tragiskt) att det är mer acceptabelt att en äldre man är tillsammans med en yngre kvinna. Äldre kvinnor ska skämmas för att de attraheras av yngre män medans äldre män ryggdunkar varandra när de dreglar över yngre kvinnor.


    Kan vara så. Tror dock många anser att man kan ligga lite hur som helst faktiskt. I alla fall i min umgängeskrets...
  • Anonym (Alltid)
    Anonym (BH) skrev 2021-04-29 22:10:23 följande:
    Det är lika tragiskt oavsett män eller kvinnor som känner sig tvungna att hoppa så mellan generationerna. Lika mycket som det är patetiskt att de äldre desperat försöker klamra sig fast i ungdomen så är det sorgligt att unga ska slösa bort sina bästa år på någon som snart är förbrukad. Ungdomarna borde snare försöka satsa mer på en vettig och mer givande relation med någon jämnårig istället, tyvärr inser de inte det förens de själva är gamla och då tvingas söka nåt yngre, om nåt yngre ens vill ta i dom med tång. Då sitter de där bittra och utan barn eller barnbarn.
    Upp med hakan nu. Vad är det som är tragiskt? Man ligger väl med den man klickar med?
  • Anonym (Alltid)
    Anonym (BH) skrev 2021-04-29 22:25:20 följande:
    Det tragiska är människor jakt på evig ungdom, de är blinda för hur de förnedrar sig själva istället för att leva ett stabilare liv med mer genuint stabila relationer.

    Ungdomarna gör som jag skrev också bort sig genom att ödsla sina bästa år på en äldre partner som inte kommer ge dom något. Man undrar ju över människors intelligensnivå om deras enda mål och merit är att få ligga med eller vara kk med en äldre. Vilket bländande liv. :)
    Ja, det är tragiskt, men det kan ju handla om åtrå och kåt också...
  • Anonym (Alltid)

    Jag är gubbe, men ser ut som "sjutton", funkar det?   :)

Svar på tråden Unga killar som säger att de tänder på äldre kvinnor..