Inlägg från: Anonym (Han Solo) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Han Solo)

    Unga killar som säger att de tänder på äldre kvinnor..

    Jag tycker det är fantastiskt att äldre kvinnor kan få njuta av sig oavsett hur ung eller gammal partnern är. Jag som trodde tanterna tröttade på sex efter klimakteriet. 

    Personligen har jag alltid gillat kvinnor i min egna ålder +/- ett par år. 
    Förra hösten dejtade jag en klart äldre kvinna med ''fomer''. 
    Men det är nog som ni säger, det krävs killar som har just den sexuella preferensen för när jag tog av henne kläderna så flöt hon ut som en överjäst deg och nej, det var inte för mig. 
    För mig får det gärna vara en gymmad kropp med redig muskelrumpa om hon är över 50. 
    Jag är dock inte den som är oartig eller elak på något sätt så självklart var hon fantastisk och vacker. Jag vill ju att hon ska ha samma självförtroende när nästa kille är på besök.  

  • Anonym (Han Solo)
    Anonym (EH) skrev 2021-04-29 18:57:53 följande:
    Jag förstår att äldre män känner sig hotade när yngre virila killar tänder på deras fruar. Äldre kvinnor är inte desperata bara för att de vill ha hård kuk. Män får potensproblem med stigande ålder och de blir lätt hysteriska när de inser att yngre män är villiga att knulla deras kåta fruar.
    Det är ju inte mycket att vara avundsjuk på. Alla män har ju varit unga och virila och precis som alla unga och virila män kommer att bli gamla och gråa en dag. Om fruarna vill hoppa i säng med en ung kille så är det ju inte mycket till fru att ha, eller hur? Och vice versa, såklart. 
    Vad äldre singelkvinnor gör med unga män har ju ingen annan med att göra, förstås.  
  • Anonym (Han Solo)
    Anonym (BH) skrev 2021-04-29 22:25:20 följande:

    Det tragiska är människor jakt på evig ungdom, de är blinda för hur de förnedrar sig själva istället för att leva ett stabilare liv med mer genuint stabila relationer.

    Ungdomarna gör som jag skrev också bort sig genom att ödsla sina bästa år på en äldre partner som inte kommer ge dom något. Man undrar ju över människors intelligensnivå om deras enda mål och merit är att få ligga med eller vara kk med en äldre. Vilket bländande liv. :)


    Så länge de själva trivs och är lyckliga så kanske du ska fundera över andra saker istället?
  • Anonym (Han Solo)
    Anonym (Den äldre kvinnan) skrev 2021-04-30 08:05:41 följande:
    Man väljer inte alltid vem man blir förälskad i. Åldern är bara en av de faktorer som kan förena två människor och det är faktiskt den minst viktiga om du frågar mig.

    Jag kan dock hålla med om ditt resonemang angående att den yngre mannen slösar sin tid på en partner som inte kan ge honom barn. Just detta är det enda dilemma jag ser med min egen relation med en 19 år yngre man.

    Min make vill trots det inte att vi ska separera. Han älskar mig och menar att han hellre vill leva med mig utan barn än göra slut.

    Jag är fullt medveten om att han kanske inte kommer att känna så hela livet och att han då kommer att lämna mig. Han är 28 år idag. Men den dagen den sorgen, jag kan och vill inte missa att leva några lyckliga år med honom bara för risken att jag kanske blir lämnad senare. Man har aldrig några garantier för vad som ska hända i framtiden ändå, vare sig man är jämngammal med sin älskade eller ej. Partnern kan dö, förälska sig i någon annan eller göra slut av någon annan anledning.

    Min man resonerar att han kan träffa en yngre kvinna i sin tur när jag har dött, och skaffa familj då. (JA, han planerar för att leva med mig tills döden skiljer oss åt!) Jag har invänt att jag kanske blir 80 år gammal och då kommer han att vara 60 år så det kanske är för sent för honom ändå. Men då säger han att i så fall har han ändå fått ha ett långt lyckligt liv med mig.

    Vi får se hur det blir. Jag skulle faktiskt också kunna tänka mig att han skaffar barn med någon annan. Kanske vi kan hitta en kvinna som är singel men vill ha barn och kan dela föräldraskapet med honom. För jag vill inte att han ska gå miste om att få egna barn pga. mig.
    Ja, samtidigt är det ju win-win för dig, du kommer han en betydligt yngre man som kan vårda dig i hemmet när du blir gammal och svag. 
    Dessutom blir skattebetalare glada som slipper betala en vårdare.
    Win-win-win, faktiskt. 
  • Anonym (Han Solo)
    Anonym (W) skrev 2021-04-30 10:10:14 följande:

    17?! Min son är 17 och om jag fick veta att en äldre kvinna vädrade lammkött runt honom skulle jag hämta hagelbössan. En 17-åring är inte en man. I mina ögon är det sjukt att som vuxen kvinna lägga an på en tonåring. Inte ok, och ja det är kvinnan som har ansvaret i det fallet. En 17-åring har varken omdöme eller konsekvenstänk som en vuxen man.


    Det finns massor av oansvariga vuxna och barn som hamnar snett.

    Att kvinnan hade sex med en omyndig tonåring (jag förutsätter samtycke) är ju bättre än om hon langade knark eller alkohol till honom.
Svar på tråden Unga killar som säger att de tänder på äldre kvinnor..