Inlägg från: bubbelfika |Visa alla inlägg
  • bubbelfika

    Vi som planerar syskon 2022

    Vi planerar att börja försöka innan året är slut, men förhoppningsvis redan nu i höst. Ska sluta med ppiller inom några veckor och sen är det bara vänta på mensen.

    Vi har en son sen innan som blir 4 i oktober:) pirrigt!

  • bubbelfika
    Anonym (88a) skrev 2021-08-06 20:44:24 följande:

    Åh vad roligt, välkommen! :) Hur gamla är ni? Så spännande med syskon!!


    Jag blir 29 iår och sambon 28. Sambon har sen start velat ha syskon, jag har känt mig väldigt nöjd med ett barn samt varit väldigt rädd för en ny graviditet eftersom förlossningen var tuff med sonen. Men senaste månaderna har jag inte riktigt kunnat släppa tanken på ett syskon och tar det som ett tecken att jag faktiskt blivit redo med tiden.

    Jag håller tummarna på att mens och ÄL kommer igång innan året är slut så vi kan starta :) med sonen hade vi tur ich plussade på första försöket, något jag inte tar för givet ska ske igen.
  • bubbelfika

    Hej! Jag skrev här senast i augusti. Nu har jag precis slutat med ppiller (denna vecka). Så nu är vi "igång " och hoppas att kroppen startar igång inom inte allt för lång tid. Men försöker ställa in mig på att det kan ta tid. Planen var egentligen att sluta med ppiller tidigare, men saker hände i livet och de var inte ens säkert vi skulle börja försöka detta året ens.

    Men nu känns det så bra, håller bara tummarna att kroppen ska komma igång med ÄL så vi kan köra på riktigt ???? kul att se så många plus i tråden och lycka till ni som fortfarande kämpar och längtar ?

  • bubbelfika
    Anonym (88a) skrev 2021-12-02 22:13:24 följande:

    Välkommen hit! Roligt med en till i gruppen! :) när har du bim?


    Inte någon son hellst aning eftersom jag precis slutat med ppiller och haft oregelbunden mens under tiden med dem. Så bara vänta och se ????
  • bubbelfika
    bubbelfika skrev 2021-12-03 07:04:45 följande:

    Inte någon son hellst aning eftersom jag precis slutat med ppiller och haft oregelbunden mens under tiden med dem. Så bara vänta och se ????


    Var inge mening med alla frågetecken, det var tänkt som en emoji :)
  • bubbelfika
    Anonym (S93) skrev 2021-12-08 10:55:19 följande:

    Hej! Hänger gärna på i tråden! Slutar med p-piller nästa vecka o sen ska vi försöka med syskon till sonen som är 1,5 år.

    Det tog närmare två år att bli gravid förra gången så räknar inte med att de ska gå fort denna gången heller.

    Vi har alltid velat ha två barn o de känns skönt om de blir relativt tätt iaf, men tog som sagt tid med första.

    Roligt att följa er andra o håller tummarna för många plus!


    Välkommen :) jag slutade med mina ppiller förra veckan! Har precis haft en liten blödning, så nu är det bara vänta på att ägglossning kommer igång. Väldigt spännande, hoppas så att kroppen vill komma igång fort.

    Innan jag blev gravid med min pojk (4år) hade jag spiral, då fungerade kroppen som en klocka med ägglossning direkt efter uttag. For se hur de blir nu efter ppiller...

    Hade du ppiller innan din förra graviditet också?
  • bubbelfika

    Jag hade min första "riktiga " mens nu över jul efter ppiller stopp. Hade en blödning ett tag efter stoppet sol varade någon dag bara, medan detta var en mer riklig blödning med mensvärk (vilket jag verkligen inte saknat). Är på CD 11 idag, börjat testa med äl-test med fortfarande blanka. Hoppas på ett positivt äl testa under veckan som kommer...

  • bubbelfika

    Ingen ägglossning i sikte. Det är väl egentligen inget konstigt alls, eftersom jag inte varit utan ppiller så länge. Men jag hade hoppats, haft mycket molvärk I ena sidan av magen i höjd med äggstocken så då kommer ju hoppet om ägglossning. Men d

    Det är väl bara att fortsätta testa, det blir väl positivt någon dag. Hoppas det inte är allt för långt bort iallafall.

    Men en fråga, just nu har jag en förpackning clearblue digitalt ägglossningstest (rund ring, eller glad gubbe). Är det någon idé att titta på stickan om det visar negativt i rutan? Kan man se om något ev är på G? Står att man inte kan lösa av stickan.

    Har beställt hem nya såna enkla stickor, så kommer nog köra på det sen.

  • bubbelfika

    Fick positivt ÄL test igår och har lyckats få till lite mys både igår och i förrgår trots att vi är sjuka med covid.  Nu håller vi tummarna! Förra cykeln fick jag aldrig något positivt ÄL-test, så detta är väl vårt första riktiga försök denna månaden, även om vi  försökt mysa till det lite oftare än vanligt senaste två månaderna. 

  • bubbelfika

    BiM imorgon,  negativt test idag och lite blodblandade flytningar nu på kvällen,  så mens imorgon garanterat.  Vet att vi bara försökt två ynka gånger,  men suck vad trisst det känns!

  • bubbelfika
    Emmissss skrev 2022-02-13 21:13:30 följande:
    Hur har det gått vännen? <3 
    Jodå, mensen kom och haft en riktigt skitmens pga sååå ont. Men nu hoppas vi på ägglossning om en vecka!! Hur går det för dig?
  • bubbelfika
    Emmissss skrev 2022-02-15 21:43:06 följande:
    Vilken dag hade du bim? Inte här heller, bara molvärk, men känner ingen trötthet så tror tyvärr inte det blir npgit denna månad heller. 
    bubbelfika skrev 2022-02-15 20:04:44 följande:
    Jodå, mensen kom och haft en riktigt skitmens pga sååå ont. Men nu hoppas vi på ägglossning om en vecka!! Hur går det för dig?
    Åh vad tråkigt vännen. Ja jag brukar ändå se det positiva i det på något sätt, håller tummarna för äl!!! När blir nästa bim? <3 
    Jag har bim runt 8/3! Så bara ta nya tag nu :) 
  • bubbelfika
    Emmissss skrev 2022-02-20 21:24:02 följande:

    Wow, vi har plussat, igen! Ca 2 veckor innan mitt förra bf datum, nu hoppas vi det går vägen. Är så sjukt förvånad och tacksam på samma gång. Halsbrännan var inte byggdamm och hugget var inte inbillning. Så tacksam att jag startade denna grupp och man kan dela allt med er! <3 

    //


    Stort grattis!! Håller alla tummar att allt går bra! :) 
  • bubbelfika

    Jag har BIM på tisdag och vill bara testa och få det överstökat.  Magkänslan säger nej och det känns redan nu som kroppen förbereder sig på mens. Men det lär väl visa negativt imorgon oavsett säkert för det är ju ändå rätt tidigt.. ni som testar innan BIM, när har ni testat och fått utslag?

  • bubbelfika
    lottizm skrev 2022-03-04 19:59:15 följande:
    När jag plussade så testade jag på bim-4 och fick svagt streck. Dagen efter tog jag digitalt och fick 2-3 veckor. På kub förra veckan blev jag flyttad tre dagar så kan ha haft äl lite tidigare än jag trodde så kan nog ha varit på bim-1 eller 2 första testet. 
    Jag kanske chansar och tar ett test imorgon bitti... vi får se om jag kan hålla mig eller ej!
  • bubbelfika
    lottizm skrev 2022-03-09 07:55:51 följande:
    Stort grattis!
    Tack  väntande mig inte det, så lite paff :)
Svar på tråden Vi som planerar syskon 2022