• fluu

    Bjöd honom på middag ikväll som han ratade..

    Det handlar nog bara om olikheter. Han åt ju din mat. Nu vet du för framtiden, men du kan ju säga att du blev lite ledsen.

    Soppa kan såklart vara huvudrätt. Jag själv älskar soppa så vi äter det ofta, men maken och dottern, som äter som hästar, måste få sig en rejäl macka till för att bli mätta(och sedan måste maken snacksa lite innan han lägger sig ).


    Jag är Narcissus, en fåfäng fakir SAVE ME KAIZER!
  • fluu
    Anonym (Lizzie) skrev 2021-02-20 16:19:20 följande:

    Absolut! Jag kommer hädanefter med honom enbart ha soppa som förrätt. Han äter som en riktig häst haha och nu vet jag det! Har tagit upp detta med honom att jag blev lite ledsen över hans beteende så han fick sig en tankeställare.

    Men känns bra att ventilera och höra andras åsikter! Soppa verkar vara ett omtvistat område


    Så bra. Tidigt i ett förhållande får man räkna med lite "kulturkrockar" medan man lär känna varandra. Det är inget konstigt.

    Jag måste säga att jag också blev förvånad över att

    soppa var ett så känsligt ämne För mig har det alltid varit mat även på den tiden då jag inte åt som en småfågel.
    Jag är Narcissus, en fåfäng fakir SAVE ME KAIZER!
  • fluu
    Anonym (sådär) skrev 2021-02-20 16:28:04 följande:

    Fast jag tycker du missar poängen med att par meter. Soppa kan vara skitgott... sant. Olika människor blir mätta olika snabbt... sant.... MEN.... Normala människor blir tacksamma när andra tagit sig tid att fixa mat åt dem och visar oxå sin tacksamhet till kocken.


    Ja, artigheten bör killen förstås jobba på. Därför skrev jag om "kulturkrockar".
    Jag är Narcissus, en fåfäng fakir SAVE ME KAIZER!
  • fluu
    Anonym (sådär) skrev 2021-02-20 16:31:09 följande:

    Det är oxå bra att stå upp för sig själv och markera var gränsen går för var och en tidigt i förhållandet.  För stör man sig på saker så tidigt så lär det inte bli bättre med tiden.

    Det är inte soppan som är det känsliga ämnet. Det är hans beteende som är de märkliga. Att du sen inte verkar kunna förstå det är en helt annan sak.


    Men suck. När jag talar om att soppa var ett känsligt ämne så menar jag inte ts eller killens reaktion, utan jag syftar på inläggen i tråden som ivrigt diskuterar huruvida soppa är huvudrätt/mat eller inte.
    Jag är Narcissus, en fåfäng fakir SAVE ME KAIZER!
Svar på tråden Bjöd honom på middag ikväll som han ratade..