Inlägg från: Anonym (nej) |Visa alla inlägg
  • Anonym (nej)

    Lägenhet med betalningsanmärkning???

    vissa bolag är olika. man kan ha betalningsanmärkning men då ska man inte ha ett skuldsaldo hos kornofogden. Man kan ha betalningsanmärkning och skuldsanering hos vissa bolag. 
    Så länge du inte har ett skuldsaldo hos KF så är det ett + 
    En anmärkning sitter i 3-5 år. Har du verkligen kollat upp så att du verkligen har 24 anmärkningar? Man kan göra en UC på sig själv. 
    Har du kollat och du har 24 aktiva anmärkningar är det definitivt rimligt att de kommer säga nej. Mer rimligt ett nej än ett ja. Jag skulle räknat med ett nej då. Tyvärr. 

  • Anonym (nej)

    Och du får en betalningspåminnelse med dessa 500kr + trängelskattsavgift till att börja med. Det blir inte automatiskt en betalningsanmärkning. För att du ska få en betalningsanmärkning ska du först inte ha betalat påminnelsen, sen ska den ha hamnat i inkasso och den ska du inte heller ha betalat och sen ska då denna hamna hos kronofogden och där får du inte heller en betalningsanmärkning det första som görs utan betalar du direkt när KF skickar brevet så är du safe. Det är om du INTE betalar KF första brev som du SEDAN får en betalningsanmärkning. 

    Så du kan ju gissa varför man anser att en betalningsanmärkning inte är så bra...  

Svar på tråden Lägenhet med betalningsanmärkning???