• JosHed

    Hjälp mig tyda snälla ! Varför ökar det inte?

    Hur har det gått för er? 

  • JosHed
    Carolaline skrev 2021-03-31 17:18:06 följande:

    Inte gravid än, kämpar på men känner nästan för att ge upp. Vi har sagt att vi ?pausar? själva försökandet och blir det så blir det de närmsta månaderna. Annars söker vi privat IVF för att det inte ska gå för lång tid med allt, även om det kostar en miljard. Försöker ni? :)


    Vi gjorde ett avbryt i februari i v.21 med vår fina dotter (pga stora fosterskador som upptäcktes på RUL). Så vi har precis börjat försöka igen. Vet ju inte hur cykeln ser ut nu, men fick positivt ägglossningstest 23 mars. Så räknar BIM någon gång mellan sön-tis. Förstår ju att det nästan är lönlöst att hoppas att det ska ta sig på första försöket efter. Men man lever på hoppet ??

    Det är kanske bra att ta en liten paus från det aktiva försökandet, om inte annat för själens skull tänker jag ?? Hoppa det tar sig för er snart!
  • JosHed
    Carolaline skrev 2021-04-03 12:46:54 följande:

    Åh nej, vad fruktansvärt tråkigt att höra! <3 hoppas hoppas hoppas att det tar sig på första försöket! Vi tänker på med, ett break är nödvändigt om inte annat för min mentala hälsa typ. All lycka till i detta försöket!


    När har du BIM denna månad? Jag har BIM 30 april-2 maj någonstans (bara haft en normal cykel sen avbrytandet så kan diffa lite). Så ska testa på fredag om inte mensen kommit då. Vågar inte testa tidigare för är så rädd att få spökstreck och sen bli besviken!
  • JosHed
    Carolaline skrev 2021-04-25 22:00:50 följande:

    Jag har BIM 7 maj och har lovat mig själv att vänta in den dagen innan test. Jag kan bara inte hålla på så här som jag gjort tidigare. Jag är så trött på mig själv så det finns inte. Håller alla tummar och tår för dig! I så fall blir det en liten januaribebis! Lycka till!!


    Ja men eller hur! Har hört och sett så många falska streck på testa tidigt testerna så jag vågar inte testa och bli besviken (har ett sånt test liggandes). Så testar med apotekets egna märke, de är heeeelt blanka om det är negativt!
Svar på tråden Hjälp mig tyda snälla ! Varför ökar det inte?