Inlägg från: Anonym (Haha) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Haha)

    Hjälp, min man tänder på att jag är med andra män

    Anonym (Öppensinnad) skrev 2023-01-26 11:22:17 följande:
    Håller helt med. Av mina 5 närmaste kompisar så har 4 av dem haft sex med mer än person samtidigt, alltså trekant eller två par, det sista året. 2 av kompisarna har haft sex med min sambon med mig vid olika tillfällen.  
    Av sambons 5 närmaste tjejkompisar har 3 st sagt att de haft det, och de andra vet vi inte. 1 av tjejerna har haft sex bredvid oss med ett one Night stand, när vi hade sex i soffan frejd sängen. 

    Jag är bekant med kanske 20-25 par i samma stad vi bor i, som någon gång har haft partnerbyte eller trekant, som jag och min nuvarande sambo eller mitt ex har mött på swingersklubb eller på fester där temat kommit upp. 

    Eftersom jag besökt swingerklubbar med partner många gånger, kanske 10-12 gånger över 12-14 år, så har jag ju träffat 100 tals par där. 

    Har flera killkompisar och tjejkompisar som inte gjort det, och de jag pratat om det med så gillar någon inte det och några har sagt att de skulle vilja det men att de inte vågar ta upp det hemma.

    Så det är vanligt, men så klart upp till var och en som med all form av sex. Det är ju inte onormalare än att ha haft sex utomhus någon gång mm. Läst någon tråd om någon som haft sex i en hiss, och det är ju säkert ganska ovanligt. Det är ju inte fel ändå.
    Om man som singel kryddar med att ta med en partner till och vara två ibland så är det ju ok. På samma sätt kan ju någon i ett par krydda tillvaron med att ha sex själv (onanera) då och då, eller kanske hetta upp det med en tredje i sängen. Det är högst normalt och helt upp till var och en att göra. 

    Jag har haft jätteroliga situationer med min sambo när jag överraskat henne med att bjuda in till trekant med en kille till i rätt sammanhang. Jag gillar det. 
    Det är klart att det är vanligt att gå på sexklubb bland folk som GÅR på sexklubb Flört!!

    Bland folk som inte bara umgås med swingers blir resultatet ett helt annat. En säker grogrund för smittor det är ju ett som är säkert iallafall.
  • Anonym (Haha)
    Anonym (Öppensinnad) skrev 2023-01-26 12:21:08 följande:
    Ingen av mina närmaste 5 kompisar har varit på sexklubb, 4 av dem har ändå haft trekant. 
    Men ditt argument funkar ju på allt, kollar man hur många som har hund av hundägarna så blir det ju 100% och tvärtom. 

    En grogrund för smitta kan jag inte säga att det är. Många singlar ligger med någon ny per månad, och många i parförhållande har varit otrogna (ca 50-60 % i vissa undersökningar), så det är väl ingen skillnad mot det. 

    Personligen har det hänt kanske 1 ggr per halvår i genomsnitt att det varit någon mer med i leken, och då inte alltid penetrerande sex. Det har i perioder varit med ett fast par som det skedde ungefär 5-6 ggr med på 3 år och en annan period med en killkompis som var med 6-6 ggr över 2 år. Så kan inte säga att det skulle vara en grogrund för smitta mer än för vem som helst. Om man inte jämför med de som är totalt avsexualiserade då förstås, eller det som är manisk mot all form av sex för att det inte kan slappna av själv och njuta istället för att klandra andra för deras sexliv. 
    Mängden sexuella kontakter när det gäller smitta spelar naturligtvis roll det förstår du väl? Om du bara har en partner och håller dig till denna så minskar istället risken. Statistik är tråkigt jag vet men ibland nödvändigt.
  • Anonym (Haha)
    Anonym (Öppensinnad) skrev 2023-01-26 18:45:11 följande:
    Att bara ha en sexpartner i livet är helt klart mer onormalt än att ha sex på fler. Det kan ju inte vara mer än några få % som bara ha haft 1 partner i sitt liv. Skulle tro ca 3-5 %. Så det ju statistik mycket onormalare än att haft fler partners i livet. 

    Det som också har haft sex på fler än två är normalare än de som bara har haft 1 partner i livet, för de flesta undersökningar visar väll att det minst är 30-40 % som har haft det någon gång. 
    ja fast nu var det ju inte det jag skrev, jag skrev att mängden sexuella kontakter spelar roll för risken att bli smittad av en sjukdom? 

    Sen kan man vara hur "normal" man vill. Det lägger jag mig inte i.
  • Anonym (Haha)
    Anonym (Öppensinnad) skrev 2023-01-27 10:38:11 följande:
    Ja, så är det så klart. Om man inte skyddar sig. 
    Mängden sexuella kontakter spelar roll. Även om du skyddar dig. Det finns inget 100% skydd mot sjukdomar.
  • Anonym (Haha)
    Anonym (Z) skrev 2023-01-27 12:51:23 följande:

    Denna tråd blev moralpolistråd 


    Ja, det är bra moral att skydda både sig själv och andra mot sjukdomar. Det är väldigt omoraliskt att inte skydda sig. Har du problem med det?
Svar på tråden Hjälp, min man tänder på att jag är med andra män