Inlägg från: Anonym (nyfiken man) |Visa alla inlägg
  • Anonym (nyfiken man)

    Hjälp, min man tänder på att jag är med andra män

    För mig och min tjej är detta en fantasi som vi håller på att göra till verklighet. Det som är lite speciellt är att vår fantasi är ömsesidig, så hon tänder väldigt mycket på att jag ska vara med andra kvinnor precis som att jag tänder på att hon ska vara med andra män.

    För oss handlar det dels om trygghet då vi är otroligt trygga med varandra, dels om dominans. När jag (än så länge bara i fantasin) låter henne vara med en annan man så är det för att jag vet att hon är min, och då kan jag låna ut henne till andra män. Jag tänder mycket på tanken att hon blir kåt av vad en annan man gör med henne, att hon får leva ut sin lust i stunden med någon annan, samtidigt som jag vet att hon är min, och hon vet också att hon är min. För henne är det på samma sätt med mig, fast omvända roller då.

    Vi provade nyligen att jag låg med en annan kvinna, en som jag tidigare haft som KK. Det var ju en smärre succé och min tjej höll på att dö av kåthet när jag berättade för henne om hur vi haft det. Snart kommer hon att prova ligga med en annan man och jag tror att jag kommer att älska det.

    Vår överenskommelse är att vi provar nu en gång vardera och sen ska vi pausa ett tag för att låta det sjunka in och se hur det känns. Men hon vet redan att hon vill att jag ska träffa min tidigare KK igen...

    Längre fram finns en massa andra fantasier som vi vill prova, men vi tar det med små steg. :)

  • Anonym (nyfiken man)

    Så... i just detta nu har min kvinna följt med en annan man upp på ett hotellrum för att vi båda för första gången ska få uppleva detta! Så sjukt spännande och jag är själv så otroligt upphetsad! Längtar till att hon ringer mig när hon är klar, och förhoppningsvis kommer hon då också att kunna skicka några bilder eller filmer...

    Detta är något jag fantiserat om i kanske 7-8 år, och äntligen håller det på att ske!

  • Anonym (nyfiken man)
    Anonym (Nyfiken man 44) skrev 2023-01-30 18:01:08 följande:
    Bara att gratulera! Nog det häftigaste upplägget hittills.

    Just nu har jag bara delat min fantasi om att jag vill se min fru ligga med andra, och vi har använt det som dirty talk när vi har sex men längre har vi inte kommit.

    Har i nu läget inga fantasier om att knulla en annan kvinna men skulle min fru säga att det gjorde henne kåt skulle jag absolut tänka om.

    Du får gärna ge en uppdatering om hur det går för er. Glad
    Missade ditt inlägg men se mitt ovanstående inlägg. Hon ligger just nu med någon annan för första gången och det känns otroligt bra för mig, det finns ingen rädsla eller tvekan hos mig och jag är bara så tänd av tanken på det!

    Vi har bollat detta fram och tillbaka ett bra tag nu, och en gång för några veckor sedan hade vi bestämt att hon skulle göra det men så var det någon liten fnurra på tråden mellan oss som vi behövde reda ut så just vid det tillfället kändes det inte rätt. Känns bra att det inte blev då, men nu känns det bra att det är nu!
  • Anonym (nyfiken man)

    Så en liten uppdatering!

    Det gick bra på många sätt. Hon hade träffat nån kille i en hotellbar ganska snabbt och det tog inte lång tid förrän de var uppe på rummet. Tydligen hade de fantastiskt sex vilket ju inte alls tillhör vanligheterna för henne. Det ska sägas att jag och hon också har fantastiskt sex, men så alltså nu också med denna man som hon träffade för första gången.

    Eftersom hon befinner sig på annan ort för kurs pratade vi i telefon efteråt, och jag tyckte det var otroligt hett att höra om allt som de hade gjort. Efteråt kände jag dock av ett litet obehag just för att hon tyckt att sexet med honom var så fantastiskt, jag kände mig tillfälligt lite hotad av det. För hennes del kände hon att det var hett och härligt men också lite konstigt, för hon har ju aldrig haft sex med någon okänd på det här sättet och än mindre när hon varit i relation med någon.

    Idag då så har obehagskänslan släppt för mig helt och hållet och jag känner mig inte alls hotad, så för min del får hon gärna göra om detta snart igen. Men för hennes del är det lite svårare, för hon känner det som att det blir någon dissonans i henne att ha varit så intim med någon annan när det är jag och hon som är tillsammans. Som jag skrivit tidigare har jag ju träffat min tidigare KK nu på sistone medan jag varit tillsammans med min partner, och det har inte alls skapat någon dissonans i mig. Ingen svårighet att skilja mellan att detta är ren fysisk njutning och den djupa kärlek jag känner till min partner. Men för henne blev det alltså något som blev lite svårt nu, och det kommer väl ta några dagar för henne att processa det själv och i dialog med mig, och så får vi se framöver om hon vill prova igen eller inte. För min del får hon gärna göra det, men jag kommer förstås inte alls att pusha för det eftersom det ju måste kännas helt bra för henne och som att hon verkligen vill.

    Fortsättning följer!

  • Anonym (nyfiken man)

    Det blev förresten inga bilder eller filmer. Killen hon träffade kände sig inte bekväm med det så han sa nej till det. Lite tråkigt, men i sammanhanget bara en småsak som inte har någon egentlig betydelse.

  • Anonym (nyfiken man)

    Liten uppdatering här.

    Så min kvinna var med en annan man som hon raggade upp på en hotellbar för ett tag sedan. Jag hade tidigare legat med en gammal KK vid några tillfällen vilket min nuvarande kvinna då tände på. Det var lite utmanande för mig att hon var med någon annan, delvis för att sexet tydligen blev så otroligt bra och också för att hon sen kände sig lite glad när han försökte kontakta henne därefter (men hon sa ju nej till den kontakten).

    Det där lade sig ganska snart och det känns inte alls jobbigt nu, utan tvärtom är jag fortsatt tänd på idén att hon ska vara med andra. Men däremot har vi märkt att vi är så uppfyllda av dessa idéer att det väldigt lätt kommer upp när vi har sex, eller att kåtheten dras igång av att vi börjar pratat om detta. Det är något i det som inte känns helt bra för mig. Jag tror att jag är rädd för att dessa spännande sexuella fantasier och handlingar ska ta över så att vi förlorar förmågan att njuta av vanligt, fint, romantiskt sex. Så på min begäran har vi nu pausat alla planer på sexuella kontakter med andra och också sagt att vi inte ska prata om dessa fantasier alls under denna tid. Vad man fantiserar om själv kan man förstås inte styra över, men förhoppningen är att det ska bli mindre så att vi vill prata om fantasierna hela tiden när vi har sex. Så när den här månaden har gått ska vi utvärdera, och då kommer vi nog planera in fler sexträffar med andra. :)

Svar på tråden Hjälp, min man tänder på att jag är med andra män