Inlägg från: Nyfiken666 |Visa alla inlägg
  • Nyfiken666

    Hjälp, min man tänder på att jag är med andra män

    NyfiknaParet skrev 2023-01-03 13:06:57 följande:

    Spännande tråd detta. Sannolikt inget man förverkligar utan mycket funderande, men spännande att fantisera runt?..


    Jag är också nyfiken på detta....och ja någonstans skulle man ju vilja prova....
  • Nyfiken666
    Anonym (Isak) skrev 2023-01-25 13:25:54 följande:
    Jag tycker att Ella är lite oskyldigt het....
    "Ella" är med största sannolikhet en man....
  • Nyfiken666
    Anonym (Nyfiken Ella) skrev 2023-01-25 13:43:00 följande:
    Hänger många trevliga, intellektuella och verbala bisexuella killar på forumet. Glad Så det skulle nog inte göra så stor skillnad om jag vore en kille. Tjoho. Nu råkar jag vara tjej lika säkert som amen i kyrkan. 
    Ja, du verkar ju känna till dom där bi-killarna så....Solig
  • Nyfiken666
    Anonym (Öppensinnad) skrev 2023-01-27 14:37:46 följande:
    Det här börjar bli löjligt. Tror inte du behöver lära vuxna människor om vad du tycker är ok I sängen och att de ska skydda sig med avhållsamhet, 
    Tror du är på fel forum.
    Tala för dig själv. Det finns inget löjligt med att drabbas av en könssjukdom. Och uppenbarligen behöver folk lära sig att skydda sig. På ett eller annat sätt.
  • Nyfiken666

    Jag tror att det precis här, finns risken med detta. Det är så väldigt enkelt för kvinnor som börjar med den här livsstilen att helt enkelt bli för "frestade" av att det finns oräkneligt antal män därute som vill ligga med dom. Alltid någon sexigare, något hetare.

    Till slut kan det bli en jakt där till slut bara jakten betyder något. Var lämnar det mannen i förhållandet för nånstans?

    En fråga man måste ställa sig.

  • Nyfiken666
    Anonym (Q 40+) skrev 2023-03-28 16:09:30 följande:
    Du kanske har rätt i att risken ligger där.

    Men utifrån min erfarenhet, och baserat på alla olika kvinnor som jag har haft kontakt med, så känner jag inte igen risken och frestelsen så som du beskriver den.
    Det finns väldigt många olika människor och olika kvinnor, och kanske någon som stämmer in på din beskrivning, men enligt mig så är de i så fall bara några mycket få undantag.

    Jag tror att du utgår från ditt manliga perspektiv när du tänker att det alltid finns någon sexigare, någon hetare (någon mera välutrustad?)
    Min erfarenhet är inte att särskilt många kvinnor skulle tänka så.
    Men jag har full respekt för att du ser saken ur ett annat perspektiv än jag, för även jag utgår ju från mig själv, från mitt kvinnliga perspektiv och från mina egna erfarenheter.

    Men jag kan hålla med om att du har rätt i att det finns många män därute som vill ligga med en kvinna, eller med många olika kvinnor. Och jag kan hålla med om att rent antalsmässigt har troligen vi kvinnor ett större utbud av partners att välja bland.
    Men vare sig jag eller någon kvinna jag känner väljer agera på detta.

    De gånger jag möjligen har uppfattat något som skulle kunna likna "jakt", något som liknar att en kvinna, eller ett par, vill vara med många olika partners, så har det i så fall endast varit i mycket utpräglade och tydliga swingers-sammanhang.
    Men jag uppfattar inte TS och den här tråden som att det är den utpräglade swingers-livsstilen vi pratar om här.
    Min egen och vår livsstil, och allt som jag har berättat i tråden, refererar inte till det som jag anser vara swingers-livsstilen.
    Jag tror dig, dock är jag faktiskt inte helt säker på att alla kvinnor (och män med för den delen även om de inte har samma möjligheter) är fullständigt ärliga med hur dom agerar och tänker i dessa frågor.

    Och samtidigt är det otvetydigt så att antalet potentiella sex-partners för en kvinna som kan tänka sig leva ut på detta sätt är ofantligt mycket större än för en man som tänker i liknande banor. Jag har varit medlem på några kontakt-sajter för sex-dejting och med erfarenhet från dessa har jag kommit i kontakt med några kvinnor som faktiskt är precis på det här sättet. För dom blir det aldrig nog, dom kan ha hur många män som helst. Men skulle dom vara öppna med detta till någon annan? Knappast.
Svar på tråden Hjälp, min man tänder på att jag är med andra män