• Kexsmula

    EXfru kräver att vi ska ha barnen

    Mortiscia80 skrev 2021-03-08 20:17:26 följande:

    Det känns inte som mycket att gnälla om att ta barnen extra tid. Det är inte henne ni hjälper utan barnen! Hon kommer knappast orka ta hand om dem ordentligt om hon är nybliven mamma.


    Eh, va?! Hur tror du alla kärnfamiljer klarar det när det kommer ett nytt syskon? Självklart var jag dödstrött efter andra barnets födelse, hela dygn som kretsade kring att han skulle ha ersättning var fjärde timma och således kunde jag sällan sova mer än tre timmar i streck och ovanpå det ta hand om ett riktigt energiknippe till 2,5-åring... MEN, jag klarade det! Behövde bara barnvakt till min stora under tiden vi låg på Neo. Det var väldigt viktigt för mig och pappan att storebror inte skulle bli avundsjuk eller känna sig utanför på något vis. Jag höll på att förlora förståndet efter några månader (och Monsterdryck blev mitt knark för att orka), men lagom tills dess kunde jag gradvis ställa klockan längre och längre emellan på nätterna så att jag till sist fick sova hela nätter. Lycka!

    Tycker det är väldigt löjligt att anta att alla som får en bebis till inte skulle orka ta hand om alla sina barn. Visst är man trött, men man klarar det ändå på något vis.
Svar på tråden EXfru kräver att vi ska ha barnen