Inlägg från: Anonym (D) |Visa alla inlägg
  • Anonym (D)

    Min sambo får mig att känna krav

    Ni dansar i otakt och vill olika saker med ekonomin.

    Vad är alternativen? Billigare boende?

  • Anonym (D)
    Anonym (D 2) skrev 2021-02-23 19:45:47 följande:

    Okej. Då har du alltså gått +-0 (rent ekonomiskt) på att flytta ihop medan han gått 8000 plus. För mig ser det väldigt orättvist ut. Det känns mer rimligt att fördela det så att ni båda vinner ekonomiskt på att bo tillsammans.


    Då kan sambon också gå ner på 50%. Sen börja jämföra.
  • Anonym (D)
    Anonym (F) skrev 2021-02-25 13:47:35 följande:

    Jag undrar detsamma, min sambo tjatar om pengar hela tiden. Blir så trött på detta jagande av pengar och prylar, jag är minimalist och har inga lån och kan leva på knappt något.


    Ni matchar inget vidare va?

    Jag har full respekt för minimalister även om definitivt inte är en, ännu. Jag tror minimalister lirar bäst ihop med andra minimalister.
  • Anonym (D)
    Anonym (F) skrev 2021-02-25 22:03:14 följande:

    Jag vet inte? när jag flyttade in så var vi överens om att jag skulle betala hälften av allt, men helt plötsligt så kommer det mer krav. Jag tror nog att han är lite avundsjuk att jag kan jobba så lite och ändå ha det så bra ekonomiskt.


    Om han skulle göra slag i saken då, ta hand om den där avundsjukan och gå ned till 50%. Då kan ni inte bo i huset?
  • Anonym (D)
    Anonym (F) skrev 2021-02-26 23:41:36 följande:

    Nä än sen då? Han bodde här ensam i sex år innan jag kom in i bilden, han klarade det galant då på sin lön så varför klarar han det inte nu med 5000 kr extra i plånboken och ett övervärde på 1,2 miljoner? För mig kan han jobba 50% jag behöver absolut inte bo i ett hus.


    Jag menar att man kan faktiskt ändra sig över tid. Han kanske tröttnat. Övervärde är inte värt något för än han säljer. Men då får han väl flytta då.
Svar på tråden Min sambo får mig att känna krav