Inlägg från: est alors |Visa alla inlägg
  • est alors

    Min sambo får mig att känna krav

    Handlar relationer nuförtiden om pengar, bara ?

    Nyfiken.

  • est alors
    Anonym (F) skrev 2021-02-25 13:47:35 följande:
    Jag undrar detsamma, min sambo tjatar om pengar hela tiden. Blir så trött på detta jagande av pengar och prylar, jag är minimalist och har inga lån och kan leva på knappt något.
    Jag vill bara säga att du som inte "jagar pengar" är inte något annat än normal, du behöver inte ens benämna dig som minimalist, man kan vilja ha det bra ekonomiskt utan att dra fram excellark och räkna procent, dessa uträkningar är skapade för att räkna ut maximerad vinst hos företag, inte mänskliga relationer, men alla har blivit som sinnessjuka och tror att det är vårt liv.

    Jag tänker ändå att ni fastnat för varandra av en annan orsak än pengar, försök nå honom där och bli inte lurade att vända er emot varandra på grund av någonting så banalt som pengar.
  • est alors
    Anonym (F) skrev 2021-02-26 00:52:32 följande:
    Annars blir det inget handlat och när det blir det så är det korv med bröd, billys och sådan typ av mat. Jag lagar all mat från grunden och vill ha mycket grönsaker och frukt. Sen är mitt barn i tonåren och jag vill att barnet äter nyttigt, så då har det blivit att jag köper allt. Jag bryr mig väl inte så mycket om att jag betalar den, men med det också så tycker jag faktiskt att jag bidrar tillräckligt i denna familj och ska inte behöva känna press på att låna till renoveringar osv.
    Är det en tonåring du har flyttat ihop med ? 

    Det tror jag är det du ska fråga dig. Självklart ser han inte ditt bidrag med mat som någonting som kostar pengar, eller bidrar  ( ert favorit samtalsämne ) eftersom han inte har behov av det du köper.

    "Det blir ingenting handlat"
    "Korv med bröd", "Billys", läs vad du själv skriver, men huset ska han ha hjälp med.

    Sa du att han var 50 år ?
Svar på tråden Min sambo får mig att känna krav