Inlägg från: Anonym (loket) |Visa alla inlägg
  • Anonym (loket)

    Min sambo får mig att känna krav

    Anonym (F) skrev 2021-02-26 00:52:32 följande:
    Annars blir det inget handlat och när det blir det så är det korv med bröd, billys och sådan typ av mat. Jag lagar all mat från grunden och vill ha mycket grönsaker och frukt. Sen är mitt barn i tonåren och jag vill att barnet äter nyttigt, så då har det blivit att jag köper allt. Jag bryr mig väl inte så mycket om att jag betalar den, men med det också så tycker jag faktiskt att jag bidrar tillräckligt i denna familj och ska inte behöva känna press på att låna till renoveringar osv.
    Vet du, det låter lite som de män som 'råkar' tappa tallrikar för att slippa diska.
    Det är ju lätt löst, ni skriver inköpslistor, är han inte efterbliven så klarar han av att handla och betala för det MEN han ska bara betala  en tredjedel då du skriver att har en tonåring, ni ska dessutom alla TRE hjälpa till med städningen.

    Låter som du är en husa inte bara för din man men även för din  tonåring, sluta med det, ni är 3 i hushållet som stökar ner och alla ska ta sin del av städning

    Är det gäller pannan och renoveringar får han stå för det själv, och att dra av slitage för att ni bor u huset är bara löjligt.
    ViIl han inte förstå gå gemensamt till kommunens rådgivare eller någon annan ekonomisk rådgivare som kan hjälpa er lägga upp saker rättvist och få honom att förstå
Svar på tråden Min sambo får mig att känna krav