Inlägg från: Anonym (Herr Arne) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Herr Arne)

    Killar el män över 40 med Filippinska?!

    Tänker ingenting kring det. Jo, förresten. Jag tänker att hon knappast kommer leva som kriminell till skillnad från många andra invandrargrupper i Sverige.

  • Anonym (Herr Arne)
    Anonym (Kvinna) skrev 2021-02-24 20:46:12 följande:

    Äckliga gubbar med vridig människo/kvinnosyn som är sådana idioter att de kan utnyttja fattiga på det sättet. Tar avstånd från sådana gubbar efter bästa förmåga. Säkert röstar på SD.

    Stackars kvinnor som hade ett sådant hemskt liv i hemlandet att det är bättre att vara slav och bli påsatt av ett sådant äckel. Hoppas han bara våldtar och inte slår henne.


    Ha ha ha...tänk att SD måste vara med i tråden. Låter som du är fördomsfull är och läser Aftonbladet.
  • Anonym (Herr Arne)
    Anonym (Import) skrev 2021-02-24 21:12:19 följande:

    Importerade fruar. Svenska män som inte kan få nåt annat pga hur de ser ut och lever och är. Vi har själva en sån bekant. Hon bodde visserligen redan i Sverige, men kommer från Thailand. Finns inte på kartan att han hade fått en svensk eller ens västerländsk tjej. 


    Finns många som föredrar kvinnor från andra sidan världen då de kan vara lättare att "forma" jämfört med Gunilla från Karlstad. Man vill galen okomplicerad kvinna.
  • Anonym (Herr Arne)
    Anonym (X) skrev 2021-02-24 22:31:21 följande:

    Hur svag självkänsla har man om man vill forma sin partner?


    Hur menar du? Självkänsla? Asiatiska kvinnor är ofta inställda på att behaga mannen. Sedan är asiater trånga jämfört med svenska kvinnor.
  • Anonym (Herr Arne)
    Anonym (.) skrev 2021-02-25 16:09:37 följande:

    Stämmer, finns många män som inte klarar av en svensk, självständig kvinna. De måste ha en liten formbar tjej från utlandet som de kan forma, annars känner de sig underlägsna. Tragiskt.


    Wow! Är du stark och självständig? Gissar att du lever ensam och är utan barn.
Svar på tråden Killar el män över 40 med Filippinska?!