Inlägg från: Anonym (Marius) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Marius)

    Ikväll ska jag äntligen få testa suga kuk

    Jag vet inte riktigt vad det är som gör det, men att svälja okända mäns sperma är så sjukt härligt. Hoppas det gick väl för ts.

  • Anonym (Marius)
    Jonnynilsson skrev 2021-03-18 15:36:28 följande:
    Ja alla är vi olika. Och det är bra.
    Indeed! Eftersom jag själv inte är så förtjust i att varken ha min kuk i eller spruta i andras munnar så är det perfekt att vi är olika. Om alla bara ville suga kuk hela tiden så är vi många som skulle bli utan.
  • Anonym (Marius)
    Jonnynilsson skrev 2021-03-18 15:58:06 följande:
    Ja det är något jag skulle vilja testa. Att leka med någon annans kuk alltså. Jag bekänner mig som binyfiken men vet att det förmodligen aldrig kommer att hända eftersom jag är lyckligt gift och det vore att vara otrogen.
    Vad tråkigt om du inte får uppleva det. Att bara ha sex med tjejer är bara ett halvt sexliv.
  • Anonym (Marius)
    Dreamer1986 skrev 2021-03-30 17:00:12 följande:

    ???? nej faktiskt så ?kukade? han ut och sen har han varit iväg men idag så bestämde vi imorgon kväll och han till och med skickat bild nu på kuken och jag Längtar så!

    Dock osäker på svälja satsen då jag är rädd för sjukdomar men samtidigt så vill jag så jättegärna bli sprutad i munnen och svälja ????

    Har jätteproblem här på familjeliv att de inte går uppdateran och sidan tar jättelång tid att ladda?


    Jag var också rädd för sjukdomar när jag började träffa killar. Men när jag blir kåt försvinner de tankarna och jag mer eller mindre ber om att bli sprutad i.
Svar på tråden Ikväll ska jag äntligen få testa suga kuk