• Anonym (:::)

    34 år - bitter och deprimerad, hur länge orkar man?

    Ts hur har det gått för dig?

    Jag läste din trådstart och tänkte kommentera men av någon anledning blev det inte av, och nu flera mån senare så dök tråden upp igen. Jag känner igen mig så mycket i din situation. Den där bitterheten som dyker upp med tiden och nästan förgör en. Vi har försökt så länge nu och även vi gjorde en utredning där de inte hittade några fel, men ändå blir jag inte gravid. Vi har visserligen inte provat IVF än. Du ska veta att du inte är ensam!

  • Anonym (:::)
    Petraa skrev 2021-05-17 21:20:45 följande:

    Tack för att du skriver, uppdaterade tidigare idag hur läget är i dagsläget. Har en riktigt mörk och hemsk dag idag när allt känns extra hopplöst, det gör det visserligen de flesta dagar men idag har större dagen spenderats med tårar, medan jag försökt jobba så gott det går, tack och lov att jag jobbar hemifrån framför en dator där man kan kombinera gråtande en hel dag med jobb utan att kollegorna ser.

    Hoppas ni får godkänt på påbörja IVF snart genom er utredning. Med facit i hand hade jag som sagt hellre bekostat det själv (med avbetalning) än att må som jag gjort i över ett års tid nu, min mentala hälsa är värd mer än de pengar IVF hade kostat oss att göra privat. Så känner jag idag med facit i hand.


    Jag håller med om privat IVF. Hoppas du inte mår lika dåligt idag och jag hoppas att det ska ordna sig för dig! Kram
  • Anonym (:::)

    Jag glömde fråga,, vad tror läkarna att det beror på att ni inte blir gravida i och med att allt såg bra ut efter utredningen? Anser dom att ni bör göra IVF nu eller försöka på naturlig väg ett tag till? Jag tänker att nåt måste det ju bero på, nåt de har missat typ en polyp eller något?

  • Anonym (:::)
    Anonym (96) skrev 2021-05-20 10:39:00 följande:

    Usch vilken hemsk situation du är i.

    Skönt att veta att man själv kan bli gravid på fjärde försöket när man läser detta. Kan inte föreställa mig en ofrivillig barnlöshet :/


    Och på vilket sätt hjälper ditt inlägg ts? Så smaklöst av dig. Bara för att man kan bli gravid så finns det andra saker man kan råka ut för under graviditeten som missfall, missed abortion osv så om jag vore dig skulle jag vara lite mer ödmjuk.
Svar på tråden 34 år - bitter och deprimerad, hur länge orkar man?