Inlägg från: Anonym (EvelinaK) |Visa alla inlägg
  • Anonym (EvelinaK)

    Hjälp vill inte förlora henne

    Jag förstår inte varför inte du och hon kan arbeta på ett sexliv, med tanke på att hon uppenbarligen fått tillbaka sin lust med råge!?

    Jag trodde först att du hade skada i ryggen som gjorde att du inte kunde ha sex och därför gått med på att hon gick ha en älskare.

    Men detta är ju helt ABSURT!!

    Hur kan du ens värdera dig själv så lågt att du faktiskt samtycker till att må dåligt?

    Din fru har kommit med ett ultimatum som för mig hade varit totalt oacceptabelt. JAG hade lämnat illa kvickt. Pengar är inte allt. Och många kan arbeta trots besvär eller handikapp. Översätt texter från engelska till svenska. Svara på enkäter på nätet och gå gratis grejer, rabattkuponger eller pengar. Det finns mycket du kan göra för ty spä på din inkomst. Men för fan. Hjälp dig själv iallfall att ta reda på ditt värde. Är du verkligen inte värd mer än detta resten av ditt liv?

  • Anonym (EvelinaK)
    Anonym (Hjälp) skrev 2021-02-26 16:48:00 följande:

    Ja det är nog kanske så. Jag förstår också det någonstans. Men samtidigt är min situation inte så lätt, jag skulle aldrig klara av att leva ensam och överväger därför att gå med på hennes krav. Hon säger ju att hon fortfarande bryr sig om mig och att hon fortfarande uppskattar mitt sällskap, men mer som en väninna säger hon.

    Vi får se hur det blir. Han ska komma hit imorgon kväll och då ska vi "prata" har hon sagt.


    Det kallas för manipulation...
  • Anonym (EvelinaK)
    Anonym (Kvinna) skrev 2021-02-26 17:20:58 följande:

    Varför vill du ha henne kvar? hon verkar ju inte ge dig något positivt i livet.


    Hon säger ju att ?hon bryr sig om honom?, samt har inkomst. Det är allt Ts värderar sig själv till.. ärligt den mest tragiska trpden jag läst på länge. Jag är uppriktigt ledsen för din skull ts
  • Anonym (EvelinaK)
    Anonym (Hjälp) skrev 2021-02-26 22:46:38 följande:

    Jag förstår att ni tänker att det är en skämttråd eller att det är någon märklig sexuell fantasi från min sida. Så är det dock inte. Grästrummet ligger avskilt och jag ligger absolut inte och lyssnar när dom har sex.

    Någon skrev att jag är nerkörd i skorna, ja det är jag kanske men inte av min fru utan av att det inte finns så många andra möjligheter för mig. Är det så jag vill spendera resten av mitt liv? Nej det är inte optimalt men å andra sidan är det kanske bättre än att leva helt ensam i någon hyreslägenhet resten av livet. Jag har tyvärr inte många vänner alls och ingen nära släkting kvar i livet. Vi försökte få barn för många år sedan men det blev tyvärr aldrig av. Möjligheterna för mig att träffa någon ny är väldigt obefintliga, inte minst då jag lagt på mig en hel del sedan ryggskadan.

    Samtidigt har jag en väldigt nära vän i min fru och hon är inte alls elak mot mig eller så (om nu någon trodde det). Som jag ser det står valet mellan ett liv i total isolering eller ett liv där jag kan fortsätta leva med min fru, även om jag får göra vissa eftergifter.


    Det är varken din fru eller hennes älskare som är elaka mot dig, det är DU själv!

    Det låter nästan som att du skriver det någon annan har präntat i dig under lång tid. Du är inte värd mer än så här enligt dig själv. Du verkar dessutom i te se att du har annat val än att gå med på din frus önskningar. Så få får det väl helt enkelt bli så att du stannar och gör som hon tycker är rätt för dig.

    Jag tycker att du ska be din fru att skriva ner 50 värderingar på ett papper. Du gör likadant. En värdering kan vara allt ifrån att tvätta händerna innan maten till att ha öppet förhållande. Skriv 50 var. Stryk sedan 25 var. Stryk sedan 12 till och fortsätt tills ni har vars 4 värderingar kvar. Jämför dessa med varandras. Har ni lika värderingar eller är det hennes värderingar du lever efter? Fundera.

    Sen undrar jag vad som hindrar dig från att ha sex med henne nu när hon har lust igen?
  • Anonym (EvelinaK)
    mari123 skrev 2021-02-27 18:00:13 följande:

    Med all respekt för psykologer och deras gärning så tror inte jag de kan göra underverk. Idag så är det allt mindre "psykoterapi" som gäller och mer "hjälp dig själv"! 


    Jag skulle snarare rekommenderat KBT till Ts. Han måste ändra sina redan betingade beteende till något mer stärkande för sig själv.

    Psykoterapi handlar mer om vad som format en till den man är och få mer förståelse kring ens barndom.

    Ts verkar vara typen som är mottaglig för manipulation så det är inte alls omöjligt att en vass psykolog eller beteende-vetare, kan hjälpa Ts att ändra sina tankar till att bli mer positiv till sitt liv och sina förmågor.

    Jag vet själv när jag isolerade mig efter ett trauma. Jag fick remiss till särskild kbt där personen gick ut på promenader med mig och gjorde saker med mig som jag tvivlade att jag var kapabel till. När jag upptäckte att det inte var så hemskt som jag föreställt mig så började jag må bättre och idag är jag helt återställd från det.

    Hopp finns alltid
  • Anonym (EvelinaK)
    mari123 skrev 2021-02-27 19:21:39 följande:

    Och sen då?


    Sen då om älskaren flyttar in? Tror du att det är okej för kvinnan och den andre mannen att ha en inneboende i längden? Tänk om de vill bo själva om ett tag. Vad händer med Ts då?

    Bättre att ta tag i problemet nu så han är förberedd när smällen kommer
  • Anonym (EvelinaK)

    Uselt gjort av dig Ts att trolla på detta viset. Du ropar varg och trollar och gör att någon annan med udda, men verkliga problem blir misstrodda.

    Se bara på killen som hängde sig live medans folk på Flashback hejade på honom, för att de trodde han skojade. Tragiskt och detta bidrar du till.

Svar på tråden Hjälp vill inte förlora henne