• Kirenaj68

    Hjälp vill inte förlora henne

    Anonym (Hjälp) skrev 2021-02-26 22:46:38 följande:

    Jag förstår att ni tänker att det är en skämttråd eller att det är någon märklig sexuell fantasi från min sida. Så är det dock inte. Grästrummet ligger avskilt och jag ligger absolut inte och lyssnar när dom har sex.

    Någon skrev att jag är nerkörd i skorna, ja det är jag kanske men inte av min fru utan av att det inte finns så många andra möjligheter för mig. Är det så jag vill spendera resten av mitt liv? Nej det är inte optimalt men å andra sidan är det kanske bättre än att leva helt ensam i någon hyreslägenhet resten av livet. Jag har tyvärr inte många vänner alls och ingen nära släkting kvar i livet. Vi försökte få barn för många år sedan men det blev tyvärr aldrig av. Möjligheterna för mig att träffa någon ny är väldigt obefintliga, inte minst då jag lagt på mig en hel del sedan ryggskadan.

    Samtidigt har jag en väldigt nära vän i min fru och hon är inte alls elak mot mig eller så (om nu någon trodde det). Som jag ser det står valet mellan ett liv i total isolering eller ett liv där jag kan fortsätta leva med min fru, även om jag får göra vissa eftergifter.


    Hade jag på något sätt varit "indisponibel" och min fru hade skaffat sig en älskare av det skälet hade jag tagit ut skilsmässa. Aldrig i helvete att jag hade accepterat att min fru tog sin älskare  till vårt hem för att ha sex medan jag hade glott på TV eller något. Jag vet så klart att det finns karlar som inte kan ge deras fruar vad de vill ha i sexväg och accepterar att de därför knullar runt, men inte den här gossen. Hon hade flugit ut som en vante.
  • Kirenaj68
    Anonym (nja) skrev 2021-02-28 13:25:37 följande:

    Du kan ju kontra med att du får träffa någon annan då. Så fort gränserna öppnar åker du på sexresa till Thailand eller kanske något grannland är utbudet är stort.


    Med en ryggskada? Tja...Thaitjejerna väger ju inte så mycket
Svar på tråden Hjälp vill inte förlora henne