• JohanSE76

    Män får inte gå fram till kvinnor

    viseversa skrev 2021-02-26 18:25:52 följande:

    kanske för att många män är obehagliga creep som inte kan ta ett nej utan att bli sexistiska och otrevliga och som tror kvinnor går ut på krogen med sina vänninnor för att "få lite kuk" bra regel tycker jag. 


    Jo, fast saken är ju att väldigt många kvinnor visst går ut på krogen med väninnor för att ?få kuk? (vulgärt uttryck för att träffa någon). Men det gäller ju bara om rätt man närmar sig. Är det fel man, är intresset under fryspunkten. Vad många (de flesta?) män inte inser är att om de blir avvisade så är det bara att gå hem och förbättra sig själv tills man har tillräckligt mycket att erbjuda. Gör man det, kommer lyckan till slut att vända. Svarar man med att insistera och bli needy så är man dömd till evigt singelliv.

    Jag tycker regeln är lite konstig, den förbjuder ju alla närmanden, även önskade. Bättre hade varit att ha utkastare som tar hand om män som inte förstår ett avvisande. Jag har aldrig träffat en kvinna som inte uppskattar lite manlig uppmärksamhet. Om det råkar vara fel man och han fattar vinken som en gentleman så är ingen skada skedd.

    Ännu ett symptom på att relationen mellan kvinnor och män håller på att totalkvaddas i vår kultur.
  • JohanSE76
    CFly skrev 2021-02-27 10:24:32 följande:

    Ehh. Men ja då mentaliteten är exakt det som kvinnor hela tiden utövar. Hela tiden ska mäns problem tryckas ner för att.visa på hur kvinnor har det värre.

    Inte en enda gång har jag fått något medhåll för ett mansproblem.stort som.smått. utan att det ska vändas till hur värre kvinnor har och män ska inte få säga något överhuvudtaget förrän all kvinnors problem är över. Den är om någon en men ja då mentalitet och ett förtryck mot män som lever idag.

    Grejen är den att det inte stannar med att känna sig trygg. Kvinnor har satt det här i system. Vissa saker är säkert bra men man nöjer sig inte där man vill försvara allt snett för att det ger en fördelar gentemot män. Pluspoäng i kriget.


    Du har rätt i allt du skriver, men det ankommer på oss män att fixa problemet. Ditt inlägg är mer gnäll än en anmodan till handling.
  • JohanSE76
    Anonym (Arg feminist) skrev 2021-02-28 01:14:38 följande:

    Män ska ge fan i att gå fram till kvinnor såvida vi inte sänt väldigt tydliga signaler om att vi vill något.

    Så jävla trött på killar som tycker det är ok att gå fram och prata med okända tjejer.

    Många av oss kvinnor njuter av att ni killar blir tomhänta och får runka i er ensamhet.


    Nope, jag går fram till de kvinnor som behagar mig. I allmänhet feminina kvinnor som har vett på att inte sända tydliga signaler.
  • JohanSE76

    Detta måste ha utvecklats till en av de mest patetiska trådarna på FL. Kvinnor som antastar män sexuellt på krogen är ju ett totalt icke-problem. De få gånger de händer (vilket det kan göra) så är det lätt avstyrt, om du inte är en jävla pussy förstås. Baren som TS nämner har antingen inte fattat att kvinnor vill få uppmärksamhet av män eller så har de nichat sig på människor som vill gå ut av helt andra orsaker. Prata affärer, eller familjeproblem eller vad som helst. En bar som vill vara en mötesplats för singlar som söker partner bör istället anställa bra utkastare som tar hand om hopplösa män som inte fattar när en konversation är över och de borde gå någon annanstans. Hade inte vårat samhälle varit helt fucked up så hade inte det behövts heller, utan problemet hade reglerats direkt oss män emellan. I ett normalt samhälle finns det alltid en alfa som avstyra en beta som gör oönskade närmanden. Tyvärr består sverige till 90% av feminiserade män (pussys) så den naturliga mekanismen har satts ur spel.

Svar på tråden Män får inte gå fram till kvinnor