• Anonym (!)

    Har min pojkvän o dennes kompisar konstig kvinnosyn?

    Den där kompisen måste ha något slags mindervärdeskomplex han försöker kompensera för genom att sitta och hävda sig på det där sättet. Fruktansvärt pinsamt beteende för en vuxen "man". Han ser säker sig själv som värsta karlakarlen fast allt han gör är att utstråla svaghet och ointelligents. 

    Om det blir någon nästa gång så tycker jag att du ska fråga honom om han har någon aning om hur pinsamt hans beteende är och vad han försöker kompensera för. Sen kan du fråga din pojkvän varför han väljer att ta efter en sån förlorare när han uppenbart kan bete sig bra annars. Varför ser han upp till en sån tönt? 

    Jag skulle bli totalt avtänd om min man höll på sådär och det skulle jag vara väldigt tydlig med. 

  • Anonym (!)
    Anonym (På gränsen) skrev 2021-03-01 18:00:15 följande:

    Det är lite på gränsen. Många killar håller ju på så med sina kompisar, när de är unga, och sedan blir de ändå fina män och familjefäder. Problemen är väl a) att han är så pass gammal och b) att han inte förstod att allt det där var olämpligt inför dig. Jag tror att du måste prata med honom, förklara hur du känner. Jag skulle själv inte ha uppskattat det där, kan jag säga. 

    Du skulle i och för sig kunna göra upp med någon tjejkompis, om att ni gör precis likadant när han är med, bara för att se hur han reagerar. Kollar på någon film med någon jättesnygg, sexig man (tänk Schwarzenegger, Dolph Lundgren), och prata hela tiden om hur snygg och sexig han är, hur ni önskar att vanliga män man kan träffa i sin vardag skulle vara mera så... Om han reagerar negativt, har du en bas att börja samtalet ifrån sedan. (EDIT: kanske är det bättre att inte blanda in någon tjejkompis förresten, utan att se på filmen ensam med honom.)


    Jättesnygg och sexig man och du droppar dom där två namnen, haha. Förlåt, kunde inte låta bli att skratta. 
  • Anonym (!)
    Anonym (På gränsen) skrev 2021-03-01 18:25:30 följande:
    När dom var yngre. :)
    Nä inte ens då, haha. 
Svar på tråden Har min pojkvän o dennes kompisar konstig kvinnosyn?