Inlägg från: Anonym (Teddy) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Teddy)

    Har min pojkvän o dennes kompisar konstig kvinnosyn?

    Anonym (H) skrev 2021-02-28 16:09:31 följande:

    Detta skadade vår relation mer än jag kunde tro.. känns som jag inte alls kan lita på honom. O varför har de tjejer om de nu tycker att vi bara är jobbiga o krävande för..

    Asså ju mer jag tänker på det desto argare blir jag. Vem fan frågar sin tjej vem jag blir mest attraherad av? O kräv svar ? O sitter o påpekar hur snygg varende tjej är? Jag är väl inte ens intresserad av att veta vad kompisen gjort o vart han haft sex? De behandlade mig som att jag vore deras killkompis för fan!

    Sen är det många i deras sällskap som har trekanter o grejer, men när vi är själva så är det min pojkvän som sitter i talar om för mig att han absolut inte vill ha sex med någon annan tjej o ha trekant. Jag har t.o.m. försökt testa honom men nej han står fast besluten vid att man inte har sex med någon annan.


    Ts, jag tror också att du skrivit tidigare om din pojkvän och hans kompis. Flera gånger till och med. Ja, som flera redan har bekräftat till dig både nu och tidigare, din kille och hans kompis är löjliga, omogna och beter sig ibland illa. De har låg självkänsla och har ett stort behov av att hävda sig själva på andras bekostnad. Men det kommer till slut en gräns där man måste sluta hänga upp sig på hur alla andra beter sig och börja syna sitt eget beteende. Du verkar väldigt besatt av hur besviken din pojkvän gör dig. Han lever uppenbarligen inte upp till dina drömmar av relationen du vill ha. Han verkar inte vara rätt för dig och med tanke på hans problem med självkänslan och hans oerhörda feghet så borde du vid det här laget förstå att en förändring i närtid är orealistisk. Det är dags för dig att analysera dig själv; varför stannar du med denna man som hela tiden gör dig besviken? Varför skriver du hela tiden nya trådar i din jakt på bekräftelse på hur misslyckad din pojkvän är? Jag tycker det verkar som att du inte har särskilt mycket stake heller. Bestäm dig, ska du behålla killen eller ej. Lev med ditt beslut eller gör slut.
  • Anonym (Teddy)
    Anonym (!) skrev 2021-03-01 18:02:13 följande:

    Jättesnygg och sexig man och du droppar dom där två namnen, haha. Förlåt, kunde inte låta bli att skratta. 


    Haha det beror nog på vilken generation man tillhör. Idag är dom gamla och utdaterade men på min tid var dom heta. I alla fall Dolphan.
  • Anonym (Teddy)
    Anonym (H) skrev 2021-03-01 18:55:42 följande:

    Jag kommer prata med honom nästa gång vi ses, vill inte ta på telefon. Kommer fråga vad han höll på med o tala om att jag tycker det är respektlöst att sitta o tala om hur snygga ala tjejer är samt vem han tänder på. Kommer tala om att jag gick dit för en rolig kväll o att jag inte ska behöva ta sådant samt fråga vad jag skulle få ut av att veta vart o med vem han haft sex med. O kommer även fråga varför man ens måste hävda sig på ett sådant sätt.

    De umgås väldigt mycket, varje helg. Därför har jag vart glad senaste tiden då de även involverat mig o jag såg fram emot att lära känna kompisen o dennes sambo mer, men nu vettefan om jag är sugen på det.


    Men varför ska du hålla på och tjafsa och prata om saker hela tiden? Är det inte under din värdighet tycker du? Och har du inte redan "pratat" en massa med din kille redan? Jag säger det igen; du borde fokusera på dig själv och vad det är som gör att du stannar och hur du bara orkar hålla på och diskutera samma sak om och om igen. Din kille är feg och låter kompisen styra hans liv. Han är svag och kommer aldrig få stake nog att gå emot kompisen och prioritera dig.
Svar på tråden Har min pojkvän o dennes kompisar konstig kvinnosyn?