• Lurkis

    Har min pojkvän o dennes kompisar konstig kvinnosyn?

    Asså va? Jag är 26, skulle aldrig bete mig i närheten så svinigt. Att ens kolla på ett sådant program talar ju om för dig vad för slags kvalité av män de är. Det låter som ett riktigt beta-beteende. Du kan hitta bättre, dumpa aset & hitta en man som respekterar dig & behandlar dig exakt likadant oavsett den givna kontexten. De verkar ju inte ha alla hästar hemma, om de behöver hävda sig på det sättet. Eller trivs du med en svag, ryggradslös man? För det är så det låter.

  • Lurkis
    hösthjärta skrev 2021-02-28 15:30:37 följande:

    Hahaha....Det hade kunnat vara jag som skrev den här texten.

    För ett år sedan dejtade jag en man som agerade precis så här. Däremot var han i 50-års åldern. Man kunde ju tro att de blev bättre.

    Ledsnade på hans stora ego och lämnade.


    Har man inte ett jäkla litet ego om man känner sig tvungen att hävda sig på ett sånt sätt?
  • Lurkis
    Anonym (Teddy) skrev 2021-02-28 16:25:32 följande:

    Ts, jag tror också att du skrivit tidigare om din pojkvän och hans kompis. Flera gånger till och med. Ja, som flera redan har bekräftat till dig både nu och tidigare, din kille och hans kompis är löjliga, omogna och beter sig ibland illa. De har låg självkänsla och har ett stort behov av att hävda sig själva på andras bekostnad. Men det kommer till slut en gräns där man måste sluta hänga upp sig på hur alla andra beter sig och börja syna sitt eget beteende. Du verkar väldigt besatt av hur besviken din pojkvän gör dig. Han lever uppenbarligen inte upp till dina drömmar av relationen du vill ha. Han verkar inte vara rätt för dig och med tanke på hans problem med självkänslan och hans oerhörda feghet så borde du vid det här laget förstå att en förändring i närtid är orealistisk. Det är dags för dig att analysera dig själv; varför stannar du med denna man som hela tiden gör dig besviken? Varför skriver du hela tiden nya trådar i din jakt på bekräftelse på hur misslyckad din pojkvän är? Jag tycker det verkar som att du inte har särskilt mycket stake heller. Bestäm dig, ska du behålla killen eller ej. Lev med ditt beslut eller gör slut.


    Applåder! Bra summerat!
  • Lurkis
    Anonym (elephant) skrev 2021-03-02 09:07:52 följande:

    Hon använde ordet "lönndom" som om de gjorde något kriminellt, eller fult eller fel eller nåt man måste hålla hemligt, om du så vill.

    Jargongen säger något om gruppdynamiken. Inte så mycket om de ensklida individerna i andra sammanhang.


    Fast vänta lite nu. De enskilda individerna utgör tillsammans en gruppdynamik. Jargongen indikerar nivån hos de som utgör gruppen. Bevisligen verkar den vara i klass med prepubertala 13 åringar. Sen har Ts också ett ansvar eftersom hon enablar detta beteende ifall hon inte markerar hårt som satan.
Svar på tråden Har min pojkvän o dennes kompisar konstig kvinnosyn?