• Anonym (oooo)

    Har min pojkvän o dennes kompisar konstig kvinnosyn?

    Anonym (H) skrev 2021-02-28 13:47:46 följande:
    När jag höjde rösten o sa att jag inte är attraherad av kvinnor blev han helt tyst o sen började han pussa på mig o klappa mitt ben för att kolla om allt var ok. Sen när vi la oss frågade han om jag var förstörd nu då han vet att jag tycker hans kompisar är omogna, sen direkt när vi vaknade kollade han igen om jag var förstörd. Så han vet mycket väl att jag inte gillade det o måste dubbelkolla att allt är ok, ändå gör han det
    Har du skrivit om det här förr? Tycker jag känner igen det där med pojkvän som är schysst med dig men sen har jätteomogna kompisar. 

    Mitt råd är oavsett att dumpa. och säg åt kompisens tjej också, hon tycker nog som du. De verkar ha fastnat i nån slags 14-åringsnivå på mognad. Jag vet tom 14-åringar som skulle framstå som mer mogna vid tjejsnack. Men vadå - titta på Victoria secrets shows? De har det ungefär som porr låter det som? 
  • Anonym (oooo)

    Du tar ett snack med din kille! Kompisen är ingen ide att ens försöka prata med för han skulle säkert bara säga att det bekräftar det de sa, att tjejer är känsliga och fåniga. Men jag skulle berätta för hans tjej allt de sa efter hon gått och lagt sig. Fråga henne om inte hon också undrar varför de är så där. 

    Men tänk efter noga innan du pratar med din kille. Är du beredd att göra slut om du märker att samtalet inte funkar? Är han beredd att syna sina kompisar i sömmarna? Är han beredd att bete sig vuxet trots att de drar igång? 
    Jag tror inte ni kan vara ihop om inte han ändra sig. Helst skulle ni byta kompisgäng också. 

Svar på tråden Har min pojkvän o dennes kompisar konstig kvinnosyn?