Inlägg från: Miss Skywalker |Visa alla inlägg
  • Miss Skywalker

    Har min pojkvän o dennes kompisar konstig kvinnosyn?

    Jag hade nog börjat ifrågasätta mitt eget omdöme vad gäller män och undrat hur jag hamnat med den tönten..

  • Miss Skywalker
    Anonym (H) skrev 2021-03-01 18:55:42 följande:
    Jag kommer prata med honom nästa gång vi ses, vill inte ta på telefon. Kommer fråga vad han höll på med o tala om att jag tycker det är respektlöst att sitta o tala om hur snygga ala tjejer är samt vem han tänder på. Kommer tala om att jag gick dit för en rolig kväll o att jag inte ska behöva ta sådant samt fråga vad jag skulle få ut av att veta vart o med vem han haft sex med. O kommer även fråga varför man ens måste hävda sig på ett sådant sätt.

    De umgås väldigt mycket, varje helg. Därför har jag vart glad senaste tiden då de även involverat mig o jag såg fram emot att lära känna kompisen o dennes sambo mer, men nu vettefan om jag är sugen på det.
    Vad finns det att prata om? Varför vill du ge dem vatten på sin kvarn? Du kan i princip blunda och peka så hittar du med stor sannolikhet någon som inte fastnat i tonåren..
  • Miss Skywalker
    Anonym (Hanna) skrev 2021-03-01 19:12:24 följande:

    Otroligt patetiskt att ha ett förhållande med en kvinna och samtidigt sitta och gnälla över hur jobbiga kvinnor är. Vem är idioten i det sammanhanget? Gör slut då om det nu är så jobbigt och sitt inte och gnäll som en liten barnunge.

    Det är upp till dig TS hur mycket du är beredd att kompromissa med din värdighet för att ha en kille. Själv hade jag inte ens blivit ledsen eftersom jag inte bryr mig om personer som jag inte kan respektera.

    Antingen är din pojkvän lika patetisk som sin kompis eller så är han jagsvag och spelar med för att ställa sig in hos kompisen. Inget av det är attraktivt.

    Behöver du ens fundera över det här TS? Världen är full av vuxna män som kan behandla dig respektfullt. Just nu skulle du kunna vara på en trevlig middag och föra ett civiliserat samtal med en riktig man i stället för att bli sårad och förnedrad av två pubertala töntar.


Svar på tråden Har min pojkvän o dennes kompisar konstig kvinnosyn?