Inlägg från: Anonym (Gnägg) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Gnägg)

    Har min pojkvän o dennes kompisar konstig kvinnosyn?

    Hahahahaaa, sicka töntar! Nä, det är inte normalt - de har fastnat i att vara 15 år.

    Tycker du ska "haka på" genom att be dem bedöma olika män:

    Fråga vem de tycker är snyggast av Brad Pitt och Johnny Depp, att de måste välja en. Sedan berättar du vem du väljer och vem du tycker är snyggast.

    Visa bilder på 2 killar du varit med, alltså 2 ex. - fråga pojkvännen och killkompisen vem de skulle gift sig med av dina 2 ex om de var tvungna att gifta sig med en av dem.

    Visa lite bilder på manliga artister och be killarna välja en som de skulle kysst om de av någon anledning hade behövt kyssa en av dessa 2 killar, typ Benjamin ingrosso eller Justin Bieber.

    Fråga vem de tycker är snyggast av Sylvester Stallone och Dolph Lundgren och vem de tror är bäst i sängen av just dem. Etc. Rikta fokuset mot att diskutera MÄNS utseenden i stället, efter varje gång 2 tjejer blivit jämförda.

    Be dem jämföra vem de tycker är hetast av Arnold S och han den där huvudrollsinnehavaren i Die Hardfilmerna.

    Det ÄR ju faktiskt mycket roligare att diskutera vilken man som man tycker är snyggast och jämföra! Den där andra tjejen i gänget kan ju också vara med i att jämföra vilken man man helst skulle gifta sig med om man var tvungen att välja en.

  • Anonym (Gnägg)
    Anonym (krokodil) skrev 2021-03-01 21:50:21 följande:

    Du missade att de ska fixa en inspelad Ladie's night med Chippendales också och tvinga killarna att välja sin favorit där.


    Haha ja! Och Magic Mike är t o m svår att motstå även för män, så den filmen bör ju också ses ihop av alla 4 i gänget. Alla kommer gilla den! TS kan inleda med "nu ska vi se något RIKTIGT hett" och sedan visa Ladies Night och Magic Mike. Och så kan det diskuteras efteråt vad alla tyckte, vem som är favorit och varför... Lol.
Svar på tråden Har min pojkvän o dennes kompisar konstig kvinnosyn?