Inlägg från: uppepåfem |Visa alla inlägg
  • uppepåfem

    Kan en naken man med liten vara sexig?

    Jag tycker att min man är sexig både med och utan kläder. Han är utrustad med medelstorlek och det är inte det jag tänker på när jag tänker att han är sexig. Det är hans läppar, kroppen, doften, hur han tar i mig och hur han är i största allmänhet. Jag säger då och då att jag tycker att han är sexig, men får liksom påminna mig om att säga det högt och inte bara tänka det. Tror det kan handla lite om att jag inte är van att säga det till ngn man, att det liksom inte riktigt förväntas av mig som kvinna att säga det rakt ut. Men när jag väl säger det känns det härligt! (Med exmannen var det inte riktigt aktuellt att säga, för jag var inte attraherad av honom på det sättet under många år innan skilsmässan).

  • uppepåfem
    mari123 skrev 2021-03-06 17:43:54 följande:

    Frågan är väl om en "naken man" ÖHT kan vara sexig? Stor eller liten, hårig eller slät, muskulös eller spinkig. ÄR en naken man per se "sexig"? Jag är tveksam faktiskt. 


    Självklart kan en naken man vara väldigt sexig, tycker JAG. Och det är just det, ingen kan tala för alla här, precis som vanligt tycker individer olika.

    Gillar att se en snygg bild av min nakna/halnakna man då och då, precis som min man gillar att se mig naken.

    Fast jag borde komma ihåg att tala om för honom oftare att han är sexig, det förtjänar han :)
Svar på tråden Kan en naken man med liten vara sexig?