• Real Time

    Kan en naken man med liten vara sexig?

    Anonym (Glu) skrev 2021-03-06 12:34:53 följande:

    Googla "greek statue" som typ är den ideala kroppstyp vi kvinnor gång på gång använder som måttstock för hur en undersnygg kille ska se ut. Såklart tänder vi även på män utan 6-pack och skulpterade vader men ska man prata om idealkroppar så är det de grekiska statyerna som många av oss anser vara vackra. Du kommer inte hitta en enda sån staty med erigerad kuk eller snabel halvvägs ner på benet. 99.9% av kvinnor struntar i kuken. Sizequeens är däremot extremt högljudda och porrfilmer är gjorda av män för män.


    Är inte det ett gammalt mode? En liten kuk ansågs finare tillbaka i tiden. Men visst, dom flesta män jag möter på gymmet eller badhus har mer kukstorleken som statyerna har än dem man ser på film. Även dom på nakenbad verkar vara dom i större laget eller så smårunkar dom när man inte ser så den ska verka större
  • Real Time
    Anonym (K) skrev 2021-03-06 16:25:05 följande:

    Nja, liten kuk var mode förr eftersom det skulle tyda på ett mer balanserat intellekt osv men snygga karlar (idealmannen) är en tidlös sak. Det finns alla möjliga varianter av kukar, de som är små men blir riktigt stora, de som redan är rätt stora och knappt blir skillnad på som erigerad, de som är och förblir små och säkert fler sorter.


    Att man medvetet gjorde dom mindre var ny info för mig. Penisar på statyer ser ut som dom flesta irl av de jag sett
  • Real Time

    Är ändå helt övertygad om att en kvinna HELLRE ser att hennes man har en riktigt riktigt stor än riktigt riktigt liten. Jag har aldrig hört en kvinna säga/ skriva ?jag föredrar små kukar? eller små kukar är sexiga? men ska inte förstöra din tråd TS

  • Real Time
    Anonym (Snäckan) skrev 2021-03-07 12:37:38 följande:

    Fötedrar en bit över eller mycket över med en bra tjocklek. Inte falukorv.

    Har haft samlag med en som hade mindre. Vet inte exakt. Runt 10 men han hade en snodd för ståndet. Var inget jag vill göra om. Han var inte trevlig heller, en dålig kombo...


    Vad är bra tjocklek då? En falukorv är typ 16-17 i omkrets
  • Real Time
    Anonym (Ja, absolut) skrev 2021-03-07 19:17:49 följande:

    Många leksaker pojkar i min ålder växte upp med föreställde rätt sexiga män även om området där penis skulle sitta på figuren var helt slätt. Tänker på He-man, Skeletor osv. Väldigt sexiga män med sexiga kroppar men helt slätt utan penis. 


    Sexiga? www.pinterest.se/pin/148618856427289856/

    Verkligen?
  • Real Time
    Ensamgäst skrev 2021-03-07 19:06:54 följande:

    Det där är ju så jävla individuellt. I allmänhet hänger nog män upp sig mer på kukens storlek än vad kvinnor gör. Och det är ju flera aspekter som ska till för att göra en man sexig.

    Med det sagt så finner jag personligen det mer upphetsande/sexigare med en mer välhängd man. Men det är ju min preferens.


    Tror alla kvinnor innerst inne känner som du. Men säger annat för att vara snälla
  • Real Time
    Anonym (Snäckan) skrev 2021-03-07 16:16:46 följande:

    Ok. Ja de var väl tjockare förr. Men ser bra ut runt 16-17,5


    Haha 17,5 också!

    18 går bort.du trollar
Svar på tråden Kan en naken man med liten vara sexig?