Inlägg från: Anonym (Sunt förnuft) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Sunt förnuft)

    Stockholmare helt IQ befriade

    Anonym (fjällresenär) skrev 2021-03-09 12:44:22 följande:

    Jag har absolut gjort rätt val, sen att folk som inte vet hur min vardag ser ut, och hur min resa var, trycker en massa på internet, det ger jag inte mycket för. 

    Jag har hållit på restriktionerna under hela vår resa, betydligt hårdare än jag gör annars. Och jag vet att jag inte har smittat någon, eller blivit smittad. 


    Om de förutsättningar du beskriver stämmer då har du gjort helt rätt tycker jag. Att stanna kvar i en stad med barn och tonåringar under sportlovet ger fler nära kontakter än att resa i egen bil, bo i egen stuga, äta medhavd mat och tillbringa tid utomhus. Skulle någon av er varit smittad redan innan och insjukna under resan är det ju inte som att ni tar ett positivt test och sen läggs in direkt på lokala sjukhuset och upptar deras resurser - ni skulle ju precis som i er stad bli hemskickade (i egen bil) och tillsagda att återkomma till sjukvården i er hemstad om ni blir sämre.

    De som har antikroppar, blivit vaccinerade eller som klarar av, samt har förutsättningar, att hålla restriktionerna även på resa, är de som kan hålla landet under armarna och se till att inte allt går i konkurs under Coronatiden.
Svar på tråden Stockholmare helt IQ befriade