Inlägg från: Anonym (gift med barn) |Visa alla inlägg
  • Anonym (gift med barn)

    Därför är det många män som avskyr feminism

    Man undrar förstås då om du är en välutbildad lyckad man med hög lön och en fru som gör allt hemarbete tar hand om barnen.
    Eller om du inte tillhör dom lyckade med hög utbildning och hög lön och inte har en fru som är lycklig med att vara den som tar hand om hem och barn.

    Utgår i från att du inte har en dotter.
    Du kanske tom är singel?
    Alla män och kvinnor jag känner vill att alla deras barn dvs både deras söner och deras döttrar ska få leva det liv dom vill och ha samma förutsättning på lika villkor.
    Obs! lika betyder inte samma! 

  • Anonym (gift med barn)
    Simmaellersjunk skrev 2021-03-10 13:29:09 följande:
    Det här är en grej som jag märkt stor skillnad mellan män och kvinnor på. Kvinnor kan sällan argumentera, och så fort de bestämt sig för vem de inte gillar försöker de alltid få personen att framstå så dålig som möjligt. Sakliga argument verkar de inte klara av?

    Du får en chans till att bevisa mig fel.
    Vad är det för fel att jag frågar om du själv har uppnått det du upplever är det män är bäst på?

    Som sagt de flesta män och kvinnor har inte din syn utan vill att både män och kvinnor ska vara tillfredsställda även om inte världen ser ut så åt något håll.

    Det finns ett fåtal kvinnor som inte gillar män och det finns ett fåtal män som inte gillar kvinnor oftast har dom råkat ut för något som gör att dom känner ett hat mot det andra könet.

    De flesta kvinnor vill ha ett samhälle där både män och kvinnor har det bra och inte bara kvinnorna, Varför jo för att det flesta kvinnor har en pappa, bror, morfar, farfar eller speciellt man eller kanske allra främst en son/söner som dom vill det allra bästa för i världen.

    Det är likadant för de flesta männen, dom vill också ha ett samhälle där alla har det bra och inte bara männen, varför jo för dom har en mamma, syster, mormor farmor, speciellt en fru eller allra främst en dotter/döttrar som dom vill det allra bästa för här i livet.

    Vet du både jag och min man vill det bästa för våra barn, vi vill bägge två att vår dotter och son ska ha samma förutsättningar i livet att bli det dom vill och få det liv det dom vill ha.

    Vilken kvinna vill bara ett hennes dotter ska ha det bra men inte hennes son?
    Vilken pappa vill inte att hans dotter ska ha samma chans att lyckas som sin son?

    Som sagt jag känner ingen som inte vill att deras barn ska ha samma chans och förutsättningar att göra det dom vill.

    Av din uttalande därav utgår jag ifrån att du inte har en dotter.
Svar på tråden Därför är det många män som avskyr feminism