Inlägg från: Anonym (Liv) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Liv)

    Ännu en komplicerad story

    Tecum skrev 2021-03-18 20:49:25 följande:

    På sätt och vis. Jag har fått och givit bekräftelse åt andra kvinnor, fått känslor och mått bra av det. En kvinna blev rejält förälskad i mig. Men jag har aldrig varit så illa däran som du och min fru har alltid varit nr 1. Har aldrig känt behov av att vara fysiskt otrogen. Och det ÄR svårt att lägga kontakten på en nivå som både är personlig och innerlig men ändå sjysst mot hustrun.  Men det går och jag är fortfarande god vän med hon som var förälskad.

    Som du säger begriper inte de som aldrig varit där hur det är. Allt är inte svart eller vitt. Man har ett val att ta kontroll över sina känslor och lägga kontakten på en rimlig nivå. Att sätta gränser och följa dem. Man kan faktiskt var vän med någon av motsatt kön utan att det måste leda till otrohet och separation.

    De som fördömer dig här ser sig själva som föredömen. Jag tror tvärtom att de är svaga människor som inte litar på sig själva eller på sin partner. De tror sig inte om att kunna vara vän med någon av motsatt kön och litar inte på att de har kontroll över sina känslor. Och tror att alla andra är likadana.


    Inget påhopp nu, är bara intresserad...

    Jag fattar det som att du fått känslor för fler än en kvinna utöver din fru. Tror du det är p.g.a brister i förhållandet till frun?

    Hur tror du att du själv skullle tänka och känna om du fick veta att din fru både fått och gett bekräftelse av andra män? Män som även du träffat/umgåtts med under deras " flirt"?
  • Anonym (Liv)
    Tecum skrev 2021-07-07 14:40:51 följande:

    Nej, inte brister i själva förhållandet. Men det är ovanligt att man kan få allt av en partner även om man älskar varann och fungerar bra ihop. Det jag saknade var intellektuell stimulans, att kunna diskutera hypotetiskt och det fick jag av den andra. Det var orsaken till att vi började prata. På köpet fick jag också verbal bekräftelse av en annan kvinna, vilket jag var svältfödd på. Min fru bekräftar mig fysiskt och är både snäll och omtänksam. Men har svårt att sätta ord på känslor och ge verbal bekräftelse.

    Jag skulle tycka att det var okej och både kul och nyttigt för henne. Jag har ju gjort likadant. Och jag vet att även hon har ett stort mått av självkontroll.

    Vad säger du själv, är det uteslutet för dig att ta emot bekräftelse av en man utanför relationen eller att ha manliga vänner?


    Tack för svar! Nej, manliga vänner har jag flera, inga problem där. Men att få "bekräftelse"... det beror ju på vad man menar med bekräftelse, handlar det om romantiska känslor till någon annan man så skulle det inte funka. Mitt dåliga samvete skulle ta knäcken på mig rakt av, om jag känner mig själv rätt.
  • Anonym (Liv)
    Tecum skrev 2021-07-08 12:11:52 följande:

    Du har nog missförstått lite, klart att vi kommunicerat och min kontakt med den andra kvinnan har inte skett i smyg utan hustrun vet om det och vi har träffats alla fyra. Hon kan läsa våra mail osv om hon vill. Hon vet också att jag fått bekräftelse och anade antagligen den andra kvinnans känslor.

    Jag är inte svartsjukt lagd så du har fel i ditt antagande.


    Ok, då missförstod nog jag också...

    Visste/vet din fru att även du haft känslor?
Svar på tråden Ännu en komplicerad story