Inlägg från: soffe |Visa alla inlägg
  • soffe

    BF November 2021 - Stannar på FL

    Hej, grattis till er alla!

    Jag lägger till mig i tråden

    Spjälsäng, 26 år, andra barnet, BF 1/11

    Fluff1, 32 år, första barnet, BF 7/11

    Sellerin, 32 år, första barnet, BF 16/11

    tesse, 32 år, första barnet, BF 19/11

    Soffe, 34 år, andra barnet, BF 19/11

    Maramba, 33 år, andra barnet, BF 20/11

    Gällande att berätta så tänkte vi berätta för våra föräldrar i påsk när vi ses (bor inte i samma stad och roligare att berätta live) sen efter det våra syskon...sen får vi se hur längre vi kan hålla oss. Tiden går ju sååå långsamt när man vill snabbspola till v12

  • soffe
    Sellerin skrev 2021-03-22 21:51:14 följande:

    Vi börjar bli några stycken! Kul!

    Imorse mådde jag för första gången inte topp alltså.. Hoppas på en engångsföreteelse men förstår ju att det nu kanske ska vara såhär ett tag, ahh! Träffade BM idag och hon verkade helt underbar, känns jättebra :)

    Tyckte det var himla rolig symtom, du som mådde illa av att se snö, och förra gången av blommor! Vad kroppen hittar på konstiga saker, haha! Fick extremt behov av hamburgare idag, så min älskade sambo fick fixa det åt oss. Hoppas på lite hälsosammare cravings framöver!


    Haha, också haft hamburgare-cravings! Ätit det typ 4 ggr på 2 veckor ????
  • soffe

    Hej på er,

    Här är en till som mår illa typ hela tiden...är också helt lamslagen av trötthet, tackar gudarna för röda dagar nu för vet inte hur jag ska kunna jobba?!

    Tufft att många av oss mår dåligt, förhoppningsvis blir det bättre snart...

    Glad påsk

  • soffe
    tesse skrev 2021-04-05 15:27:35 följande:

    Och bara över en natt försvann matlusten totalt för mig. Vet ju att det känns bättre att äta lite och ofta men idag var det riktigt svårt att få i sig nåt. Det enda jag är sugen på är snabbnudlar så blir till att bunkra upp med det så jag får nåt i mig. Det skumma är att jag kände mig bra nog att jag kunde styrketräna som vanligt och till och med maxa trots att jag knappt ätit något innan. Fler som tänker försöka hålla igång träningen så långt det går?


    Samma här! Matlusten borta. Något som funkar för mig förutom nudlar är att skiva upp gröna äpplen (granny Smith) samt riskakor med ostsmak med smör och ost. Levt lite på det när jag mått som mest illa.
  • soffe

    Hej!

    Jag har inte skrivit här sedan i början men följt med och läst det mesta. Undrar hur ni mår allihopa?

    Jag gick in i v.26 idag och har de senaste dagarna varit såååå trött!! Vet inte om det är graviditeten bara eller att vi precis flyttat eller att jag ev har en till förskylning på g (lite snuvig, dock varit det hela juli sen jag var förskyld 2 veckor i slutet på juni..., men ev lite mer nu)

    Någon annan som är galet trött?

    Någon annan som har snuva som aldrig ger med sig? (Har tagit ett negativt covidtest-test)

Svar på tråden BF November 2021 - Stannar på FL