• Anonym (mr)

    Är hon sugen på mig?

    Hon måste ju tycka att det är kul att snacka med dig, annars skulle hon bara be att få låna ditt barn.

    Sen tror jag att hon tycker det är fantastiskt med trevligt manligt sällskap som inte är ute efter sex. Relationen är ju i längden omöjlig och varför förstöra er vänskap? Hon uppskattar nog att hon kan vara trevlig mot dig och att du förstår att en relation är omöjlig.

  • Anonym (mr)
    Liteglad skrev 2021-03-20 01:47:26 följande:

    Blev fel, varför är relationen omöjlig i längden?


    p.g.a den stora åldersskillnaden (40+ så jag antar 20 år). Mannen har sin mid life crisis vid 46 och där står TS. Tjejen har ju hela vuxenlivet framför sig. Så nej, jag tror inte på detta.
  • Anonym (mr)
    Anonym (Dalton) skrev 2021-03-20 06:52:10 följande:

    Majoriteten av män inbillar sig sådant här. Majoriteten av unga kvinnor vill inte ha äckliga gubbar.
    Och även om det skulle bli något, så skulle det vara genant för dig, och en besvikelse för henne. Män får nämligen inte upp den med yngre kvinnor.


    Exakt. Unga kvinnor vill verkligen inte ha nån relation med gamla gubbar.

    Däremot kan de vara väldigt trevliga mot gamla gubbar som är trevliga och kan föra sig utan att göra sexuella närmanden. Låt det stanna där.
  • Anonym (mr)
    Anonym (Dalton) skrev 2021-03-20 07:24:42 följande:
    Majoriteten brukar säga att hon senare i livet måste ta hand om honom, han orkar inget, går med rollator. Majoriteten tycker inte att man ska leva i nuet.
    Haha,

    Om jag bara levde i nuet skulle jag dricka rose, äta goda middagar med vänner hela tiden. Men då blir man snabbt fet och dör, så man bör tänka lite långsiktigt också.
  • Anonym (mr)
    Anonym (vaktmästaren) skrev 2021-03-20 18:56:20 följande:
    Tro mig, jag har lyssnat.

    Nu hjälpte ju inte det så mycket dock.

    Ungarna hade knappt sprungit runt o härjat i en timme innan hon tog på tal att "Du är ju bara jättemysig, vi kan väl ta en kaffe nångång utan barn också"...

    Ser även att många, inkl jag själv reagerat på ålderskillnaden. Vissa verkar aktivt ta perspektivet för att få ålderskilnaden att se "smutsig" ut.
    I rena siffror så skiljer det 12år, hon är 26, jag 38. En betydande skillnad, absolut.
    Du har ju rätt taktik. Att låta henne ta alla steg. Det är troligen det som gör att hon tycker du är "jättemysig". Klassisk alfahanne-beteende. Du vill absolut ha henne, men du visar ändå tydligt att du inte behöver henne.
  • Anonym (mr)
    Anonym (Bert) skrev 2021-03-21 07:26:57 följande:
    Äsch, inte är det så stor skillnad. Min fru är sju år yngre, vi har det bra ihop sen 23 år. Nu när jag närmar mig pension så får jag vänta in henne i sju år, det är ju lite tråkigt förstås, men livet är så där. I krumbukter. Man vet aldrig. Bäst att gå på känslan, ta en dag i taget.

    Berätta hur det går, känns spännande.
    Jobba 7 år till så kan ni gå samtidigt. Då får ni superekonomi och kan leva gott tillsammans.
  • Anonym (mr)
    Anonym (Kvinna) skrev 2021-03-21 11:36:09 följande:

    Hon kanske tänker att det är uppenbart att hon inte är intresserad och att det bara är pga barnen just för den stora åldersskillnaden. Jag har själv trott att jag kan umgås med män och att de ska fatta att det är en vänskaplig relation, för jag tycker verkligen man ska kunna umgås med motsatt kön utan att det är något sexuellt inblandat. Har tänkt att om det skiljer 30 år mellan oss måste den förstå att detta verkligen inte är med sexuellt syfte, utan för jag tycker den är en trevlig människa. Men sen är den inte en så trevlig människa när det kommer fram att den tror det ska bli något mer än bara trevligt prat. Det är pga sånt här kvinnor är rädda för att vara ensamma i ett rum med män.


    Ja, det är jävligt stört hur de flesta män faktiskt är.

    Jag är själv en gammal gubbe. Har vi jobb och annat blivit god vän ett par unga kvinnor. Säg att ålderskillnaden är drygt 20 år. Säg att jag träffar dessa en gång per termin. Vänskapen och den energi jag får från dessa superintressanta människor betyder mycket för mig. Hur jävla korkad är jag om jag tror de är intresserade av mer? Herregud de har hela livet framför sig och kan välja och vraka bland många. Varför skulle de vara intresserade av en gammal gubbe? Jag är bara oändligt tacksam att de kan tänka sig ett glas rosé och föra intressant dialog med mig.
  • Anonym (mr)
    Anonym (Man) skrev 2021-03-22 10:18:01 följande:
    Mina föräldrar var gifta livet ut och bland de lyckligaste par jag sett. Min svärfar har varit lyckligt gift i 30 år. Så det är totalt struntprat att förhållanden med stora åldersskillnader inte håller.
    Det är en sak att medelålders män som stöter på unga tjejer är lite ofräscht, en annan att därför dra slutsatsen att det inte finns kvinnor som dras till mycket äldre män.
    Det finns såklart en del äldre män med egenskaper som tilltalar unga kvinnor. Detta till trots är det ovanligt med sådana långvariga relationer.

    Men de flesta män är ju tyvärr patetiska, oavsett ålder. De flesta kvinnor också för den delen.
Svar på tråden Är hon sugen på mig?