• Liteglad

    Är hon sugen på mig?

    Anonym (mr) skrev 2021-03-19 23:34:17 följande:

    Hon måste ju tycka att det är kul att snacka med dig, annars skulle hon bara be att få låna ditt barn.

    Sen tror jag att hon tycker det är fantastiskt med trevligt manligt sällskap som inte är ute efter sex. Relationen är ju i längden omöjlig och varför förstöra er vänskap? Hon uppskattar nog att hon kan vara trevlig mot dig och att du förstår att en relation är omöjlig.


  • Liteglad

    Kul TS! Bara att fortsätta och se hur det går:). Tolv år säger egentligen inget alls. Blir irriterad när folk buntar ihop alla 40-åringar tex och tycker alla är på samma plats i livet. Har ju inte med åldern att göra, förutom att det förstås kan bli problem om kvinnan varit mycket äldre med svårigheter att bli gravid. Gäller ju inte i ert fall och dessutom har ni båda redan barn.

    Säger bara Lycka till och hoppas du fortsätter att uppdatera oss. Lägg det där med åldersskillnaden åt sidan och se om ni passar ihop, det enda som är viktigt.

  • Liteglad

    Så väldigt negativa många här är! Jag är kvinna men tycker att män bara får en massa skit. Att de flesta män är patetiska(skriver att det är de flesta kvinnor också). Att inga kvinnor vill ha relationer med äldre män. Jag har ingen egen erfarenhet av stor åldersskillnad men har flera relationer i min omgivning där det har varit mer än 12 år och som varat väldigt länge.

    TS, klart du ska träffa henne om du vill det och visa att du blev glad att hon sökte kontakt med dig. Uppskattning är ett bra sätt att närma sig någon och så kan du ju se hur hon tar det. Att träffa andra människor oavsett syfte är aldrig fel. Kanske blir ingenting, eller en vän eller så blir det där som jag ser fram emot att läsa om... om du håller oss uppdaterade

  • Liteglad
    Anonym (vaktmästaren) skrev 2021-03-30 17:52:26 följande:

    Jo, tack som frågar...

    Jag gör som jag lovat både mig själv och alla andra här, jag bara är mig själv och låter henne ta alla initiativ. Allt för att inte riskera något.

    Hittills har inget vi bara träffats 2 gånger med barnen, och en kortare promenad utan barn.

    Vi har iaf alltid något att prata om, mycket runt barnen och barn i allmänhet givetvis. Men även annat, allt mellan tv-serier som vi båda följer till den nuvarande tragikomiska politiska cirkusen som utspelar sig framför våra ögon här i landet...

    Det är knappt 6mån sen hon flyttade isär med barnets pappa, så det känns mycket färskt.

    Om 2 veckor har vi inplanerat en dagsresa till en aktivitet med alla barn.

    Inte för att det alls är aktuellt, men jag kan försäkra de som tvivlar att gubben behöver inga blåpiller för att prestera.


    Det var väl en bra start . Kul att ni ska träffas och glöm alla pessimister i tråden. Som du sade, var dig själv och lär känna henne. Vad det leder till... ja, det märker ni om ni trivs ihop, kärlek, vänskap eller vad det blir. Att kommentera att man inte kan bygga en relation på ett samtalsämne är ju rätt onödigt, det vet vi alla. Men att det känns bra och att ni har något att prata om har verkligen ingenting med åldern att göra. Hoppas du håller oss uppdaterade och lycka till!
Svar på tråden Är hon sugen på mig?