Inlägg från: Anonym (Swing for fun) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Swing for fun)

    Sen jag var otrogen mår jag mycket bättre

    Stannade tyvärr allt för länge kvar i en död relation och det egentligen av två orsaker. Dels var inte skilsmässor socialt accepterat i den frireligiösa församling vi tillhörde och sedan stannade jag kvar av den anledningen att jag egentligen helt felaktigt trodde att det var det bästa för våra gemensamma barn.

    Första gången som jag var otrogen var det en berusande känsla att på nytt känns sig sedd, bekräftad och helt enkelt ha sex för att man själv var kåt och inte för att ställa upp för att det skulle slutas tjata. Var otrogen under fem år och ångrar inte själva otroheten för en sekund men ångrar att jag inte tidigare lyssnade på magkänslan och lämnade utan lät hjärnan fatta ett som jag då tyckte logiskt beslut att stanna kvar och ha mina älskare och älskarinnor som en ventil för att orka härda ut.

  • Anonym (Swing for fun)
    Anonym (Conny L) skrev 2021-03-21 07:53:39 följande:

    Dubbelspel och bedrägeri som maken förr eller senare får veta, vilket kommer att skada honom djupt. Skilj dig, tycker jag.

    Vilket är bäst för barnen, att ha en glad och passionerad mamma eller leva med föräldrar som har ett dött förhållande?

    Mina barns mor och jag skilde oss. Det var känslomässigt uppslitande, men båda har fått det så mycket bättre sen, med nya partners.


    En väldigt stor del av alla otrohetsaffärer blir aldrig upptäckta det är faktisk stor chans att både ha och äta kakan om man vill det och sköter det lite snyggt Jag var otrogen under fem år och det blev aldrig några problem. Han vet om detta nu men det beror bara på att det visserligen var lite barnsligt men samtidigt riktigt givande att banka in den spiken också under själva separationen med att tala om att han är helt värdelös i sängen så jag under en längre tid haft älskare och älskarinnor för att få ett fungerande sexliv.
Svar på tråden Sen jag var otrogen mår jag mycket bättre