Inlägg från: Anonym (Conny L) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Conny L)

    Sen jag var otrogen mår jag mycket bättre

    Dubbelspel och bedrägeri som maken förr eller senare får veta, vilket kommer att skada honom djupt. Skilj dig, tycker jag.

    Vilket är bäst för barnen, att ha en glad och passionerad mamma eller leva med föräldrar som har ett dött förhållande?

    Mina barns mor och jag skilde oss. Det var känslomässigt uppslitande, men båda har fått det så mycket bättre sen, med nya partners.

  • Anonym (Conny L)
    Anonym (Ensam) skrev 2021-03-26 13:41:50 följande:

    Jag och min sambo har levt ihop i drygt tre år. Det första året vi levde ihop var som en dans på rosor (som de flesta förhållanden är första året) då det var mycket mys, kyssar, närhet, ömhet och sex. Tyvärr så har detta totalt dött ut då min partner inte känner att det är viktigt. Jag anser själv att sponta närhet är livsviktigt för att jag vill känna att jag är mer speciell för min partner än andra. Jag har även ett behov av att få visa det. Sex är självklart också en stor grej för mig men är enligt min partner ett onödigt ont som bara är jobbigt och kladdigt, att det är "något man gör som nykär". Nu har vi inte haft sex sedan i december. Totalt hade vi sex vid fyra tillfällen under förra året där min partner "offrade sig för min skull" och av oro att jag skulle lägra med någon annan. Tyvärr så är det övertydligt hur mycket av en uppoffring det är och det känns som en våldtäkt vilket gör det hela extremt olustigt. Jag har lagt upp som förslag att om det är så oviktigt och ointressant för min partner, så delegera den uppgiften till någon annan. Men nej. Min partner skulle inte klara av att leva med mig om jag hade någon annan. Nu har jag bitit ihop i drygt två år och tänjer på gränserna mer och mer och nu är det bara en tidsfråga. Varför lämnar jag inte min partner? Jo, för att det är den bästa och finaste människa jag känt i hela mitt liv som jag älskar av hela mitt hjärta. Det är den bästa relationen jag har haft i hela mitt liv och våra respektive barn har blivit närmaste bästa vänner under dessa år. Just sexet och den uteblivna närheten är det enda som är negativt i vår relation, även om detr för mig en stor grej och även skapar annat gnissel mellan oss. Men jag förstår ts och många andra som har relationer utanför. Jag har mer eller mindre bestämt mig att för en gångs skull tänka på mig själv och mitt eget välmående och se efter en sekundär relation. Om det kan få mig lyckligare så kanske det till och med kan rädda det som är kvar av min och sambons relation.


    Ja, gör det.

    Din kvinna är den finaste du mött? Ändå ignorerar hon dina behov. Kanske kan ni leva lyckliga om du har en älskarinna.
Svar på tråden Sen jag var otrogen mår jag mycket bättre